چند انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر
در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقالب اسلامی ایران انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر برای استفاده در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم و امیدواریم مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 1
انشایم را با سلام و درود به ارواح شهدای انقلاب بویژه پدر عزیزم آغاز می کنم. این بهترین موضوع انشایی است که آقا معلم به ما گفته است. به نظر من همه ما انقلاب را فراموش کرده ایم. برای همین هم نوشتن از انقلاب اینقدر برایمان سخت شده است. جواد برادر بزرگم می گوید فراموشی انقلاب از جنس گم کردن تقویم و تاریخ نیست... از جنس فراموشی ماهیت و آرمان انقلاب است!
جواد خیلی کتاب می خواند. برای همین هم اینقدر خوب حرف می زند. من خودم خیلی وقتها از حرفهای جواد سر در نمی آورم. اما آرزو دارم روزی بتوانم مثل جواد باشم. دوست دارم بتوانم مانند جواد یک انقلابی حقیقی باشم. او هیچ وقت از کارهایی که کرده پشیمان نیست. حتی از اینکه مجبور است همیشه روی ویلچر بنشیند ناراحت نیست. می گوید وقتی به جنگ می رفتیم همه این چیزها را می دانستیم. من خوب می دانم که جواد فقط از یک چیز ناراحت است. اکثر دوستان صمیمی جواد شهید شده اند و او حالا تنها مانده است. برای همین هم بادیدن عکس شهدا گریه می کند. شاید بگویید اینها چه ربطی به موضوع انشا دارند! خودم هم نمی دانم. اما من خیلی ناراحتم از اینکه هیچ کس به جواد سر نمی زند. ناراحتم که هر سال دهه فجر می شود اما کسی به مزار پدر من نمی آید. دلم می گیرد از اینکه بعضی ها به انقلاب بد می گویند. من که مثل جواد نیستم! جواد می گوید ما طلبکار انقلاب نیستیم... همه به انقلاب بدهکاریم!
کاش مثل فیلمها زمان متوقف می شد و روزهای انقلاب برای همیشه می ماندند! جواد خنده اش می گیرد و می گوید: پس امتحان الهی چی میشه؟! ...
بچه ها به نظر من هرکس می خواهد انقلاب را بشناسد باید اول امام را بشناسد. امام فقط یک رهبر سیاسی نبود... او حاکم مطلق بر قلبهای همه مردم بود! (این هم حرف جواد است)
من خیلی امام را دوست دارم. البته نه مثل جواد! جواد هر وقت صحبت های امام از تلویزیون پخش می شود گریه می کند. او عاشق امام است و همیشه به من می گوید که امام را خوب بشناسم. جواد معتقد است خیلی ها امام را درست نشناخته اند برای همین هم دایم رنگ عوض می کنند. آینده انقلاب نیازمند آنهایی است که آرمانهای انقلاب را عمیقا شناخته و به آن باور دارند! نه اینکه اصول و آرمانهای انقلاب را مطابق شرایط حاکم تغییر و تفسیر کنند! (این هم حرف جواد است).
من تلاش خواهم کرد که آرمانهای این انقلاب بزرگ را خوب بشناسم و در مسیر تحقق آنها قدم بردارم. هر چند که می دانم این راه خیلی سخت است. به امید روزی که صاحب اصلی این انقلاب ظهور کند!
شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد
تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد
حبیب آرمان پناه
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 2
دهه فجر و 22 بهمن هر سال برای ما یاد آور روزهای سال 1357 است. در آن سال ها مردم همگی با هم متحد شدند و انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساندند.
مردان و زنان و کودکان همه در کنار هم ایستادند و روی خواسته خود پا فشاری کردند، در خیابان ها گلوله بود که به طرف مردم شلیک می شد اما مردم از گلوله نمی ترسیدند و خودشان را برای هر اتفاقی آماده کرده بودند.
نه بستن فرودگاه ها از باز گشت امام خمینی (رحمه الله) جلوگیری کرد و نه کشتار، از به خیابان آمدن مردم، همین مقاومت مردم بود که حکومت پهلوی را به زانو در آورد و باعث سقوط آن شد.
در همین روزها بود که مردم ایران با رهبری امام خمینی (رحمه الله) به تبعیت از امام مظلومان سید الشهدا برای بر پایی عدالت جنگیدند و به پیروزی رسیدند. الگوی آنان امام حسین (علیه السلام) بود که در راه خدا از هیچ چیز دریغ نکرد و در تاریخ ماندگار شد.
مردم ایران در روز 22 بهمن هر ساله به پاس خون هایی که در سال 57 و پس از آن در جنگ تحمیلی 8 ساله ریخته شد به خیابان ها و میادین شهر می آیند و از انقلاب خود دفاع می کنند.
آن ها در این روز به تجدید عهد و پیمان خود با شهدا می پردازند و به گوش تمام جهانیان می رسانند که پیرو رهبرشان هستند.
در واقع این روزها فرصتی است برای قدردانی از شهدا، شهدایی که رفتند تا ما فرصت زندگی داشته باشیم، شهدایی که جاودانه هستند و بیش تر از همیشه در میان ما حضور دارند.
باید قدر این انقلاب را بدانیم و برای ساختن کشور دست در دست هم دهیم زیرا چشم دشمن باز هم خیره به ایران اسلامی است، آن ها دشمنی دیرینه ای با این انقلاب دارند و دنبال فرصتی هستند تا این انقلاب را از بین ببرند.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 3
موضوع انشا ۲۲ بهمن ماه
مقدمه :
وَالْفَجْرِ ﴿۱﴾ وَلَیَالٍ عَشْرٍ ﴿۲﴾-سوگند به سپیده دم،و به شبهاى دهگانه !
با نام خداوند متعال و ذکر این دو آیه شریف از ابتدای سوره مبارکه فجر انشا خود را در مورد ۲۲ آغاز میکنم .
متن انشا :
وقتی بزرگ تر ها در مورد سال های انقلاب صحبت میکنند، حس و حال عجیبی دارند، از بیان شور و حرارت جوانان، همبستگی مردم، اتحاد نیروی های نظامی و ارتش، شهادت و شکنجه های رهبران انقلاب و حتی وضعیت زندگی عادی مردم در کوچه و خیابان خاطرات زیادی دارند که وقتی برای ما تعریف میکنند حس میکنی آنها در یک جهان افسانه ای عجیب و غریب زندگی کرده اند . تجربیاتشان اگر چه جالب و شگفت آور است اما برای ما ملموس نیست .
نمیتوانیم درک کنیم که چطور همه آدم ها با هر عقیده و مرامی در کنار هم بودند. به هم کمک میکردند، به هم پناه میدادند و یک صدا در برابر ظلم و استبداد شاهنشاهی ایستاده بودند. از این که بدون ترس از مرگ و شکنجه هر روز به خیابان ها می آمده اند و با تنها سلاحی که داشته اند یعنی جانشان خواستار اصلاح و تغییر زندگی شان بوده اند.
من فکر میکنم تنها چیزی که میتواند همه آدم های یک کشور را در کنار هم این اینطور متحد کند سلاح ایمان است . ایمان حقیقی که ما این روزها کمتر پیدا میکنیم، در آن روزگار انسان ها را به هم نزدیک کرده بود. طوری که هر طور که میتوانسته اند با کمترین امکانات به هم کمک میکردند تا هدف نهایی شان تحقق پیدا کند.
امروز گاهی باشنیدن خاطرات بزرگتر ها، پدر، مادر و حتی پدربزرگ و مادربزرگ آرزو میکنم کاش در آن روزگار زیسته بودم و طعم تلاش همگانی در جهت یک هدف والا را به جای زندگی در دنیایی که همه به فکر منافع خود هستند را تجربه میکردم . جنگیدن برای کشور،دین، عقیده و آزادی میتواند به زندگی رنگی خدایی بدهد … چیزی که این روزها جای خود را به جنگیندن برای منفعت، رفاه شخصی، مال اندوزی و پایمال کردن حقوق دیگران داده است.
راستش با این که بزرگتر ها همیشه به ما میگویند که باید خدا را شکر کنیم که در رفاه و آسایش زندگی میکنیم و این که دیگر خبری از شلیک تیر و تفنگ و شکنجه نیست، اما من بدون این که هیچ درک دقیقی از دهه فجر سال ۵۷ داشته باشم، آرزو میکنم یکی از جوانان و نوجوانانی بودم که تا ۲۲ بهمن سال ۵۷ در صف های به هم پیوسته برای آزادی حقیقی میجنگیدم. یا در ۱۲ بهمن ۵۷ از شوق برگشتن رهبر انقلاب اشک میریختم…
نتیجه گیری :
شاید ایرانی که امروز در آن زندگی میکنیم، دنیای ایده آلی نباشد که جوانان سال ۵۷ برای آن جان داده اند . اما من ایمان دارم ما در دامنه مسیری سخت و پر پیچ و خم هستیم که گذشتگانمان با نثار خون خود آغاز کرده اند و شادی فرزندان ما بر فراز قله های آن پرچم افتخار و آزادی و ایمان را به اهتزاز در آورند. إن شاءالله.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 4
ابتدای انشایم از بابت خط بدم عذر می خواهم. راستش الان از بازار رسیده ام و باید ظرف نیم ساعت انشایم را بنویسم و راهی مدرسه شوم. امروز از اول صبح که بساط دست فروشی ام را باز کردم فقط به فکر انشایم بودم. حتی وقتی حساب مشتری ها را می کردم حواسم فقط به انقلاب بود. من فکر می کنم ما و انقلاب کاری به کار هم نداریم. به قول بابا هر حکومتی که سر کار بیاد ما همان عملگی و دست فروشی مان سر جای خودش است! بابام قبل انقلاب عمله بود... حالا هم که پیر و فرسوده شده کار واکسی می کنه! من واقعا نمی دانم که انقلاب خوب است یا نه؟! اما از حرفهای امام خمینی (رحمه الله) خیلی خوشم می آید. تا چند سال پیش روی دیوار مدرسه مان نوشته بودند:«همین پابرهنگان و مستضعفان...».
راستش هر وقت کفشهام پاره می شد و تو کفشهام آب می رفت با خودم فکر می کردم منظور امام من هستم! حالا اون نوشته را پاک کرده اند و به جایش چیز دیگری نوشته اند که یادم نیست.«ننه» که مادر بزرگ من است می گوید زمان انقلاب همه به فکر هم بودند. جوانهای محل برای پیرمردها و پیرزنها نفت می بردند. من که کشته مرده این جور کارها هستم! ننه چیزهای خیلی خوبی از انقلاب تعریف می کند. آخر حرفهایش هم همیشه گریه اش می گیرد. می گوید دلش برای روزهایی که همه یک دل و یک صدا بودند تنگ شده است. به نظر ننه انقلاب خیلی خوب است. اما به نظر من ننه کمی اشتباه می کند. انقلاب نه خوب است و نه بد. معمولی است! شاید اولها خیلی خوب بود اما حالا چی؟! البته من چیز زیادی نمی دانم. علاقه ای هم ندارم که وقتم را صرف این چیزها کنم. اگر وقت اضافی بیارم سیگار فروشی می کنم! درآمدش بدک نیست!
حیف که ننه اجازه نمی ده. می گوید باید درس بخوانم و آدم حسابی شوم. ننه نمی داند که برای آدم حسابی شدن فقط پول لازمه نه درس خواندن! حیف که دیگر دیر شده و الا می خواستم چیزهای زیادی از انقلاب بگویم!
مرکب در قلم مانند آب است
خجالت می کشم خطم خراب است
رضا مستمندیان
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 5
موضوع انشا 22 بهمن و دهه فجر بود به خانه رفتم از مادرم پرسیدم 22 بهمن چه اتفاقی افتاده است و چرا ما آن را جشن می گیریم؟
مادر کمی فکر کرد و بعد گفت هیچ کس بهتر از پدر بزرگ نمی تواند این روز را برای تو توضیح دهد امشب به خانه پدر بزرگ می رویم تا او از این روز برای ما بگوید.
شب به خانه پدر بزرگ رفتیم و موضوع را با او در میان گذاشتیم. پدر بزرگ لبخندی زد و شروع کرد به توضیح دادن.
دهه فجر روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است. مردم که از ظلم و ستم زمان خود خسته شده بودند و دنبال عدالت بودند از روز 12 تا 22 بهمن با رهبری حضرت آیت الله خمینی (رحمه الله) به خیابان ها آمدند و بر علیه حکومت طاغوتی محمد رضا شاه شعار دادند.
محمد رضا شاه اول خواست که جلوی مردم را بگیرد و خیلی از مردم را به شهادت رساند اما مردم تسلیم نشدند و به خانه های شان نرفتند.
آن ها برای شهادت آماده بودند و می خواستند با خون خود عدالت را بر قرار کنند. محمد رضا شاه از قدرت مردم ترسیده بود و می دانست که ظلم و ستم پایدار نیست و به زودی مردم پیروز خواهند شد از ایران فرار کرد و کنترل کشور را به دست شاپور بختیار داد.
بختیار مامور شده بود فرودگاه ها را ببندد تا از ورود امام خمینی (رحمه الله) به ایران جلوگیری کند و مردم و انقلاب را شکست دهد. اما بالاخره با پا فشاری مردم فرودگاه ها باز شد و آن حضرت وارد ایران شد.
پس از ورود حضرت آیت الله خمینی (رحمه الله) به ایران، مردم در کنار رهبر آگاه شان به مبارزه ادامه دادند و عاقبت در روز 22 بهمن، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و مردم به خواسته چندین ساله خود رسیدند.
بعد از پیروزی انقلاب مردم به جمهوری اسلامی ایران رای دادند و حکومت جمهوری اسلامی را برای کشور خود انتخاب کردند.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 6
موضوع انشا ۲۲ بهمن چه روزی است؟
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه :
باز هم دهه فجر رسید.
روزهای پیروزی انقلاب اسلامی که برای پدر و مادرهای ما پر از خاطره است.
در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت
و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمار می رود.
متن انشا :
دوازده تا بیست و دو بهمن ۱۳۵۷ دهه فجر انقلاب اسلامی و روزهای سرنوشت ساز ملت به پاخاسته ایران است. بازگشت افتخارآمیز امام خمینی به ایران اسلامی و اعلام تشکیل دولت موقت با خود نتایج مثبتی از جمله پیوستن بسیاری از ارتشیان به انقلاب و بیعت نیروی هوایی با امام بزرگوار و شکست حکومت نظامی با حضور شکوهمند مردم در صحنه به فرمان امام خمینی، فتح مراکز مهمی همچون صدا و سیما و پادگانهای نظامی و سرانجام پیروزی انقلاب اسلامی را همراه داشت .
هر ساله در طول دهه فجر مراسم و یادبود های زیادی توسط طرفداران نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می گیرد. همچنین در سازمان ها و ادارات دولتی اقدام به برگزاری سمینارها و همایش ها می شود. صدا و سیمای ایران نیز غالباً به پخش نماهنگ ها و تصاویر مربوط به روزهای مبارزات و تظاهرات می پردازد. همچنین جشنواره فجر که بزرگترین جشنواره دولتی فیلم، تئاتر و موسیقی ایران است معمولاً در طول دهه فجر برگزار می شود.
در مدارس نیز دانش آموزان کلاس های درس را با نوارهای رنگی، پرچم و عکس های زیبا از روزهای انقلاب اسلامی تزئین می کنند. در روز دوازده بهمن زنگ مدارس به مناسبت سالگرد ورود هواپیمای امام خمینی به ایران، در حدود ساعت نه و سی دقیقه نواخته می شود. در این روز بزرگترین استقبال تاریخ در تهران برگزار شد، در حدود ساعت نه و سی دقیقه بامداد روز دوازدهم بهمن ماه هواپیمای حامل امام خمینی در میان تدابیر شدید امنیتی در فرودگاه مهرآباد برزمین نشست. امام خمینی در میان استقبال گسترده مردم تهران در ساعت یک بعد از ظهر وارد قطعه هفده که مدفن شهدای انقلاب بود، شد و سخنرانی خود را ایراد نمود.
در روز ۲۲ بهمن، آخرین روز از دهه فجر نیز که به عنوان تعطیل رسمی در تقویم رسمی ایران ثبت شده است، راهپیمایی حامیان حکومت ایران در شهرهای مختلف ایران با شکوه هرچه تمام تر برگزار می شود.
*دهه فجر بر همه ایرانیان مبارک باد*
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 7
این روزها در تاریخ سرزمین سر بلندمان همیشه ماندگار است، روزهایی که مردم دست به دست هم دادند و با هدایت و رهبری حضرت آیت الله خمینی (رحمه الله) سرنوشت جدیدی را برای خود رقم زدند.
مردمی که دیگر از ظلم و ستم به ستوه آمده بودند و خواستار دولت و حکومتی جمهوری و اسلامی بودند تا بر پایه آن بتوانند قوانین اسلام را پیاده کنند و عدل و عدالت را در جامعه به اجرا در آورند.
در همان روزها بود که کسی از مرگ نمی ترسید و با آغوش باز به سوی مرگ پر می کشید و با خون خود می خواست تا مردمی که می مانند در آزادی و دور از ستم زندگی کنند.
مردم دیگر رژیم وابسته و طاغوتی را نمی خواستند و با هر فریاد خود این را به گوش حکومت و جهانیان می رساندند، در این میان رهبری فرزانه هدایت گر و روشنی بخش مسیری بود که مردم خواهان آن بودند.
با هر شعار و هر قطره خونی که ریخته می شد کاخ شاهی محمد رضا شاه پهلوی به لرزه در می آمد و ترس بر ساکنانش مستولی می گشت، به همین خاطر بود که آن ها از ترس گریختند.
آن ها دیگر در بین مردم جایی نداشتند پس از ترس جانشان فرار را بر ماندن ترجیح دادند و کشور به دست مردم افتاد.
در این میان امام خمینی (رحمه الله) هوشمندانه مردم را راهنمایی می کرد تا در مسیر درستی قدم بگذارند و انتخاب درستی کنند، او با تمام مقاومت های حکومت بختیار به ایران بازگشت تا در کنار ملت خود باشد.
در ماه بهمن بود که ملت و رهبر کنار هم به پیروزی رسیدند و به خواسته دیرینه خود رسیدند.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 8
موضوع انشا ۲۲ بهمن و دهه فجر روزهای فراموش نشدنی تاریخ ایران
مقدمه :
دهه فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست. من این انشا را در مورد دهه فجر و ۲۲ بهمن با نام خداوند آغاز میکنم.
متن انشا :
دهه فجر روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند.
دهه فجر، فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمان هاست؛ وقتی که امام آمد، ستم رفت، شاه رفت و پلیدی و تباهی و سیاهی رخت بربست. وقتی که امام آمد، لاله ها سر از خاک برآوردند و فرشی برای گام های پرصلابت او شدند. وقتی که امام آمد، آزادی به خانه ها برگشت، ما استقلال خویش را باز یافتیم و جمهوری اسلامی با دست مبارک او بنیاد نهاده شد. پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدون شک معجزه ای الهی بود که به دست معجزه گر مردی از سلاله پاک رسول خدا صلی الله علیه و آله، به انجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره ساخت.
تأثیر سریع انقلاب اسلامی در منطقه و بر آشفتن شعله خشم مردم مسلمان و غیرمسلمان در بسیاری از کشورهای تحت سلطه استعمار، گواه روشنی بر این مدعاست؛ مهم ترین و اساسی ترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی، قیام مردم برای خدا بود و این نکته حساسی است که از دید غربی ها و سیاست مآبان مادی گرا، خارج و از حیطه تفکر محدود آنان بیرون، و برای آنها و دنباله روان شان واژه ای نامفهوم است.
حضرت امام(رحمه الله) پیش از آن که مردم را به انقلاب بر ضد طاغوت وادارد، انقلابی در درون دل هایشان آغاز کرد. بنابراین انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بود بر ضد تمام ارزش های به ارث مانده از دوران ستم شاهی؛ انقلابی بود در روش ها، منش ها، سنت های جاهلی.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 9
موضوع انشا ۲۲ بهمن (مروری بر وقایع بهمن سال ۵۷)
مقدمه :
دهه فجر انقلاب اسلامی، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت، دهه فجر انقلاب آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید .
متن انشا :
در روز ۴ بهمن ۱۳۵۷ چهارشنبه رژیم مزدور شاه برای جلوگیری از حضور امام خمینی در بین مردم ایران ارتش فرودگاه مهرآباد را به اشغال درآورد و در ۵ بهمن ۱۳۵۷ دولت بختیار ۳ روز فرودگاههای کشور را بست. اما در روز ۹ بهمن ۱۳۵۷ فرودگاه برای ورود امام خمینی بازگشایی شد و در پی اعتصابات و تظاهرات و راه پیمایی مردم که خواستار بازگشایی فرودگاه مهرآباد بودند. دولت بختیار فرودگاه مهرآباد را از اشغال نظامی خارج کرد.
در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ ساعت ۹ و ۲۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه حضرت امام خمینی پس از پانزده سال تبعید پای بر خاک ایران گذاشتند. فرمانداری نظامی بر اثر فشار مردم راه پیمایی و تظاهرات را برای ۳ روز آزاد اعلام کرد. در روز ۲۱ بهمن دولت بختیار زمان حکومت نظامی را افزایش داده و حکومت نظامی را از ساعت ۴ بعدازظهر اعلام نمود ولی حضرت امام خمینی دستور شکستن زمان حکومت نظامی و حضور مردم در خیابانها را صادر نمودند. در تهران و شهرستانها بین سربازان گارد و مردم مسلح درگیریهای بسیار شدید رخ داد.
روز سرنوشت فرا رسید و در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، نظام پوسیده ستمشاهی فرو ریخت و ریشه های فاسد دودمان سیاه پهلوی از این کشور اسلامی کنده شد. در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تهران صحنه جنگ خونین مسلحانه بین مردم و سربازان طرفدار رژیم پهلوی گردیده است و سرانجام با تسلیم تمامی نیروهای نظامی و پیروزی مردم مسلمان ایران رژیم ستمشاهی پس از ۵۷ سال ظلم و ستم متلاشی گردید.
مبارزه پانزده ساله ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی (رحمه الله) به ثمر رسید و با سرنگونی نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران پیروز گردید.
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 10
به نام خدایی که انقلاب را آفرید. انشایم را با سلام و درود به همه انقلابیون آغاز می کنم. خانواده ما یک خانواده کاملا انقلابی است. پدرم خودش همیشه توی تظاهرات شرکت می کرد و بر علیه شاه شعار می داد. بعد از پیروزی انقلاب پدرم رییس اداره شد. البته پدرم می گوید آن روزها به جای رییس، مسئول می گفتند. زمان جنگ هم پدرم زحمت های زیادی کشید تا کمکهای مردمی به دست رزمندگان برسد. او یک انقلابی واقعی است که همه عمرش را در خدمت انقلاب بوده است. او می گوید انقلاب یعنی پیشرفت و ترقی. خودش هم همیشه در حال پیشرفت و ترقی است. همین یک ماه پیش مدیرکل شده است. پدرم به کشورهای زیادی سفر می کند و همیشه ناراحت است از اینکه ما مثل آنها پیشرفته نیستیم. او می گوید اگر انقلاب باعث رفاه و راحتی نشود پس به چه درد می خورد! مادرم می گوید ما واقعا مدیون انقلاب هستیم! همه چیز ما از انقلاب است. سال پیش که برادرم برای تحصیل به انگلیس می رفت مادرم این حرف را گفت و خندید. من نمی دانم که چرا بعضی ها مخالف انقلاب هستند. مثلا همین برنامه های ماهواره!
البته پدرم راضی نیست که ما ماهواره نگاه کنیم چون فکرمان هنوز کامل نشده. اما خودش چون رییس است و باید از اخبار دنیا باخبر شود تنهایی توی اتاق خودش ماهواره نگاه می کند. من به وجود پدرم افتخار می کنم. او کارهای زیادی برای ما و حتی مردم انجام داده است. قرار است چند برج بزرگ مثل برجهای خارج در شهرمان بسازد. من هم می خواهم در آینده یک انقلابی واقعی باشم و مثل پدرم پروژه های بزرگ انجام بدهم.
من واقعا خوشحالم از اینکه انقلاب شد. چون اگر انقلاب نمی شد، پدر من هم رییس نمی شد و من مجبور بودم مثل بعضی از بچه ها پیاده به مدرسه بیایم. پس نتیجه می گیریم که...
ببخشید آقا معلم! اکبر آقا راننده بابام جلو خانه مان بوق می زند. آمده تا من را به استخر ببرد.
امیدوارم مثل همیشه انشایم را بپسندید و نمره خوب بدهید. بابام سلام رساندند!
سهراب آقازاده
انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر - شماره 11
موضوع انشا ۲۲ بهمن ( تحقیق دانش آموزی)
دهه فجر انقلاب اسلامی به روزهای 12 تا 22 بهمن 1357 گفته می شود که طی آن سید روح الله خمینی بعد از تبعید 15 ساله در دوازدهم بهمن سال 1357 به ایران وارد و در نهایت با اعلام بی طرفی ارتش شاهنشاهی، سلطنت پهلوی در 22 بهمن ماه منقرض شد و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید. با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات عمیقی در داخل کشور و جهان ایجاد شد .
مهم ترین این تحولات عبارت است از:
- شکوفایی معنوی و گرایش مردم به سمت ارزش های اسلامی.
- احیای اصل امامت در قالب ولایت فقیه.
- گسترش آزادی های مشروع .
- حضور بیشتر مردم در صحنه های مختلف اجتماعی شده است.
- فعال شدن حوزه و دانشگاه در صحنه های علمی و اجتماعی .
- وحدت دو جناح مهم و سرنوشت ساز حوزه و دانشگاه.
- حضور فعال زنان در انقلاب و بالا رفتن منزلت زن در ایفای نقش سیاسی.
- طرح مسأله استکبار ستیزی در سطح بین المللی.
- احیای فریضه جهاد و بیداری ملت های مظلوم در مقابل مستکبران و سلطه طلبان.
- مطرح شدن اسلام در صحنه های بین المللی به عنوان قدرتی قابل توجه.
در روز 22 بهمن 57 سقوط نظام 2500 ساله استبداد و پایان شب سیاه ستم تحقق یافت و نغمه دل انگیزدر بهار آزادی، جای شهدا خالی همه جا طنین انداز شد.
در بهمن ماه ۵۷، جهان شاهد تحولی شگرف و انقلابی عظیم و مردمی در تاریخ بود. قیام ملتی مصمم و یکپارچه با قلب هایی سرشار از عشق و ایمان. در بهمن ماه، رهبر بزرگ و نستوهی، پس از سال ها دوری از وطن، قدم بر خاک گلگون میهن گذاشت که آزادی و استقلال را نصیب امتی خداخواه کرد و بدین سان بهمن ۵۷ طلوع دوباره اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله را نوید داد.
در این بخش چند انشا در مورد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر تقدیم حضورتان شد، اگر شما نیز انشای بهتری سراغ دارید می توانید از بخش نظرات با سایر کاربران سایت ضیاءالصالحین به اشتراک بگذارید...