روش درست کردن کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ
روش درست کردن کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ
با کمترین امکانات می شود این کیک شکلاتی خوشمزه را بدون استفاده از لبنیات درست کرد. شاید فکر کنید هیچ کیکی بدون شیر و تخم مرغ خوشمزه نمی شود اما با درست کردن این کیک نظرتان کاملا عوض می شود. جوش شیرین نقش مخمر دارد و برای فعال شدن به اسید نیاز دارد. به همین خاطر از سرکه استفاده می کنیم. با ترکیب جوش شیرین و سرکه کربن دی اکسید تولید می شود و در نتیجه کیک سبک می شود. هیچ کدام از مواد این کیک نیازی به نگهداری داخل یخچال ندارند به همین خاطر می توانید این کیک را مدت ها بیرون یخچال نگهدارید.
وسایل مورد نیاز برای کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ :
آرد ۱ و نیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
روغن سبزیجات ۶ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
آب سرد ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزئین روی کیک
روش درست کردن کیک شکلاتی بدون شیر و تخم مرغ :
مواد خشک را با هم ترکیب کرده و در آخر پودر کاکائو را اضافه بکنید و هم بزنید. داخل ظرف دیگری مواد مایع را با هم ترکیب کنید.
بعد مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. جوش شیرین و سرکه در این مرحله واکنش نشان می دهند و حباب های کربن دی اکسید تولید می کنند. مواد را نباید زیاد هم بزنید.
مواد آماده شده کیک را داخل قالب بریزید. نیازی به چرب کردن قالب نیست چون قرار نیست آن را یک دست از قالب بیرون بیاورید.
قالب را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر روی ۳۵۰ درجه فرانهایت قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده شده است.
قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی سرد گردد.
کیک را با دقت به چند قسمت برش بزنید. بعد با صافی روی کیک را کمی پودر قند بپاشید. خوردن این کیک همراه با کمی بستنی وانیلی لذت بخش است.
افزودن دیدگاه جدید