رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر ساندویچی قلبی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر ساندویچی قلبی

وسایل مورد نیازبرای دسر ساندویچی قلبی :

آرد       3/4 لیوان
پودر کاکائو       1/3 فنجان
 نمک     نوک انگشت
کره نرم شده     6 قاشق
خاک قند     2/3 فنجان
تخم مرغ     1 عدد
عصاره وانیل      1/2 قاشق چایخوری
* پوره میوه یخ زده     1 فنجان

* پوره میوه یخ زده مانند هلو یا تمشک یا هر میوه رنگی دلخواه دیگر 1 فنجان

روش درست کردن دسر ساندویچی قلبی :

در یک کاسه آرد، پودر کاکائو و نوک انگشت نمک ریخته. در ظرف دیگری خاک قند و کره را خوب با همزن هم زنید تا پفکی و نرم گردد. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با مخلوط کره و شکر خوب ترکیب بکنید. بعد نوبت به سرازیر کردن آرد و کاکائو به کاسه می رسد. این کار را انجام دهید تا خمیر مایه مورد نظر بدست بیاید.

خمیر را با پلاستیک بپوشانید و روی سینی قرار بدهید و 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.  فر را تا 175 درجه گرم کنید. خمیر را روی یک کاغذ شیرینی پزی بزرگ پوشیده شده با کمی آرد پهن کنید تا ضخامت آن تقریبا 5 میلی متر باشد. با قالب قلبی باید 18 عدد قلب از درون خمیر بدست بیاورید. اگر اضافه آمد باز هم می توانید با قالب قلب درست کنید. آنها را به فاصله 2 سانتیمتری از هم روی کاغذ شیرینی درون سینی فر قرار دهید و آنها را 12 تا 14 دقیقه درون فر بپزید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک گردند.

روی 9 تا از بیسکوئیت ها از پوره میوه یخ زده بریزید و بیسکوئیت دیگر را به حالت ساندویچی روی آن قرار بدهید.

نکته: برای تهیه پوره میوه یخ زده می توانید میوه دلخواهتان را درون یک ظرف کاملا له کنید. سپس آن را بجوشانید تا غلیظ شود. بعدا آن را در فریزر قرار دهید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا