رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن چیزکیک توت فرنگی روز عشق

تاریخ انتشار:

روش درست کردن چیزکیک توت فرنگی روز عشق

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست بکنید.

وسایل مورد نیاز چیزکیک توت فرنگی :

آب سرد     ۱.۵ پیمانه
 آب جوش      ۱.۵ پیمانه
 پودر ژله توت فرنگی     ۱۶۰ گرم

وسایل مورد نیاز برای لایه ی ژله ای توت فرنگی تازه :

عصاره وانیل     ۱۲-۱۰ عدد
 شکر     ۱ قاشق چایخوری
 آب جوش     ۲/۳ پیمانه
 پودر ژلاتین      ۱و ۱/۴ پیمانه
پنیر خامه ای (دمای محیط)     ۱.۵ قاشق چایخوری

وسایل مورد نیاز برای لایه پنیری :

کره ( ذوب شده )      ۱۵۰ گرم
 بیسکویت دایجستیو      ۳۰۰ گرم

روش درست کردن چیز کیک توت فرنگی مناسب روز عشق :

۱۵۰ گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.

روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.

یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.

بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد گردند.

بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

خوب با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند.

مخلوط را در کف ظرف پیرکس ریخته و خوب فشرده کنید.

وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.

پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.

۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را به آن اضافه بکنید.

خوب هم زنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.

با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت می شود)

عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه بکنید.

ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه بکنید خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.

کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد می کنید.

مایع پنیری را روی کراست میریزید بعد ظرف را ۱۰ دقیقه در دمای محیط کنار می گذارید.

در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم.به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل از آن جدا می کنیم.

بعد هر نصف توت فرنگی را روی لایه ی پنیری می چینید.

روی ظرف سلفون کشیده و حداقل ۴ ساعت تا یک شب در یخچال می گذارید.

از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده می کنید ۱۶۰ گرم پودر ژله را در یک کاسه می ریزید.

۱ و ۱/۲ پیمانه آبجوش را به آن اضافه می کنید.

خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود.

سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب سرد را اضافه می کنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)

روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهید.

با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. (چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک بکنید و سپس برش بزنید تا برش های شما زیباتر گردد)

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا