رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن موس بیسکوییت و کارامل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن موس بیسکوییت و کارامل

وسایل مورد نیاز برای موس بیسکوییت و کارامل :

پودر ژلاتین      1 قاشق غذاخوری
 آب      1/3 پیمانه
شیر عسلی      یک قوطی
 بیسکوییت پتی بور پودرشده     120 گرم
خامه صبحانه     دو عدد 200 گرمی جمعا 400 گرم

روش درست کردن موس بیسکوییت و کارامل :

قوطی شیر عسلی را داخل قابلمه بزرگ پر از آب سه ساعت جوشانده و دقت کنید آب قابلمه کم نشود چون قوطی نباید از آب بیرون بماند بعد اجازه بدهید تا قوطی به دمای محیط برسد در این حالت شیر عسلتان کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.

شیر عسل کارامل شده را در کاسه ریخته و بیسکوییت پودر شده را اضافه کرده خامه را کمی هم زنید تا یک دست گردد و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده را اضافه می کنیم و هم می زنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. در آخر می توانید با پودر کاکائو آن را تزیین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا