روش درست کردن شیرینی گردویی
روش درست کردن شیرینی گردویی
وسایل مورد نیاز برای شیرینی گردویی :
شکلات شیری 100 گرم
کره 100 گرم
پودر شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو 100 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
آرد 200 گرم
گردو به میزان لازم
روش درست کردن شیرینی گردویی :
شکلات را خرد و بن ماری کنید و صبر کنید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کرده و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه پخته و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید