رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک دولایه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک دولایه

می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای خمیر:

کره     200 گرم
شکر       200 گرم
تخم مرغ      4 عدد
پودر کاکائو       85 گرم
آرد     140 گرم
بکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
شیر     3 قاشق سوپخوری

وسایل مورد نیاز برای کرم:

شکر     160 گرم
شیر      3 پیمانه
 آرد     3 قاشق سوپخوری
کره      یک قاشق سوپخوری

وسایل مورد نیاز برای رویه:

میوه های دلخواه     به مقدار لازم
 شکر      2 قاشق سوپخوری
 آب     2 قاشق سوپخوری

روش درست کردن کیک دولایه :

اول برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط بکنید.

پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و بعد به مواد اضافه کنید.

 در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد کیک را از فر درآورید و صبر کنید خنک شود.

برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید.

هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

برای درست کردن رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

بعد روی کیک را با آن تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا