روش درست کردن کیک دولایه
روش درست کردن کیک دولایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولدها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
وسایل مورد نیاز برای خمیر:
کره 200 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو 85 گرم
آرد 140 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق سوپخوری
وسایل مورد نیاز برای کرم:
شکر 160 گرم
شیر 3 پیمانه
آرد 3 قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری
وسایل مورد نیاز برای رویه:
میوه های دلخواه به مقدار لازم
شکر 2 قاشق سوپخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
روش درست کردن کیک دولایه :
اول برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط بکنید.
پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و بعد به مواد اضافه کنید.
در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد کیک را از فر درآورید و صبر کنید خنک شود.
برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید.
هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
برای درست کردن رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
بعد روی کیک را با آن تزیین کنید.
افزودن دیدگاه جدید