رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن تیرامیسوی ماست و شکلات

تاریخ انتشار:

روش درست کردن تیرامیسوی ماست و شکلات

در بین دسر‌های مختلفی که در کافه ها سرو می شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی ها هر ابتکاری که به خرج داده اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده است. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 8 نفر

وسایل مورد نیاز برای تیرامیسوی ماست و شکلات :

خامه      یک پیمانه
پنیر خامه ای      190 گرم
ماست      یک چهارم پیمانه
 دنت شکلاتی      یک دوم پیمانه
پودر شکر     یک سوم پیمانه
آب     یک پیمانه
پودر قهوه     4 قاشق سوپخوری
اسانس بادام     یک قاشق چایخوری
بیسکویت لیدی فینگر     به مقدار لازم
خامه فرم گرفته     به مقدار لازم
پودر کاکائو     به مقدار لازم

روش درست کردن تیرامیسوی ماست و شکلات :

خامه را آنقدر هم بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.

دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط بکنید.

پودر شکر را اضافه کنید.

خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.

آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.

بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و بعد کف قالب بچینید.

مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود. قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا