رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر کنافه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر کنافه

دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی "کونفه" و در زبان عربی همان "كنافة" نامیده می شود. این دسر خوشمزه متعلق به کشور‌های منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه ای است، می ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند. با ما همراه باشید.

وسایل مورد نیاز برای تهیه دسر کنافه :

رشته کاداییف      ۵۰۰ گرم
کره       ۲۰۰ گرم
 پنیر لبنه یا بز     ۵۰۰ گرم

وسایل مورد نیاز برای شربت کنافه :

شکر      ۳۰۰ گرم
 آب      ۳۰۰ میلی لیتر
آبلیمو تازه      به مقدار لازم
 دارچین     به مقدار لازم
گلاب یا عرق بهار نارنج     به مقدار لازم
پودر پسته     ۷۰ گرم

روش درست کردن دسر کنافه :

فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

رشته های کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ ریخته بعدکره آب شده را اضافه کنید به طوری که تمام رشته ها به کره آغشته گردند.

یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید.

نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.

پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشته های کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشته های کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.

دسر را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

سپس از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا