روش درست کردن حلوای آرد نخودچی و گردو
وسایل مورد نیاز برای حلوای آرد نخودچی و گردو :
آرد سفید قنادی ۱ لیوان (دسته دار)
آرد نخودچی ۳ لیوان
پودر گردو نصف لیوان
۲ لیوان ۲ لیوان
کره حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم با کنترل بزنید
پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه
روش درست کردن حلوای آرد نخودچی و گردو:
اول آرد سفید را روی حرارت کم حدود نیم ساعت تفت داده بعد از این مدت آرد نخودچی را روی آرد سفید تفت داده شده الک کرده و حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم آرد نخوچی را نیز تفت می دهیم بعد از اینکه آردمان سبک شد و بوی آن بلند شد؛ آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم زمین تا آردمان سرد شود بعد از اینکه کامل سرد گشت پودر قند را، روی آردمان الک می کنیم و مخلوط می کنیم بعد کره را آب کرده در دو مرحله به حلوامان اضافه می کنیم همراه پودر هل یا زنجبیل مان و پودر گردو را هم اضافه کرده و با دست قشنگ حلوا را مخلوط می کنیم.
می توانید داخل سینی مقداری دارچین الک کنید و حلوا را روی آن صاف کنید و به شکل مربع ببرید، من داخل قالب سیلیکونی ریختم و آن را صاف کردم و نیم ساعت گذاشتم فریزر بعد آن را از قالب در آوردم.