رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن ساندا دسر آمریکایی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن ساندا دسر آمریکایی

وسایل مورد نیاز برای تهیه ساندا :

کیک براونی     کیک را برش نزنید
 بستنی وانیلی      1/2 گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده       یک و نیم پیمانه
 پودر شکر     2 پیمانه
* شیر غلیظ     1 پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین     2/3 پیمانه
کره بدون نمک     1/2 پیمانه
عصاره وانیل     یک قاشق چایخوری

* شیر غلیظ که 60 درصد آب  خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است  

روش درست کردن ساندا :

بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.

شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا