رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

وسایل مورد نیاز برای شیرینی آب دندون :

روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دو     نصف پیمانه
پودرقند       نصف پیمانه
زرده تخم مرغ      یک عدد
 پودر هل     یک قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی     نصف پیمانه
آرد برنج     سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر     یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفه     به میزان لازم
زعفران دم کرده     به دلخواه

روش درست کردن شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر بکند بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه کردهو هم می زنیم. همزن را کنار گذاشته  و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، بعد با دست خمیر را جمع می کنیم (اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).

اگر مایل بودید مقداری زعفران دم کرده اضافه بکنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید. خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.

از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا