رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی شکری

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی شکری

وسایل مورد نیاز برای شیرینی شکری :

کره     ۱۲۵ گرم
 پودر شکر      نصف پیمانه
 وانیل     یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ      یک عدد
آرد     ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر     نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته     به مقدار لازم برای تزیین

روش درست کردن شیرینی شکری :

کره و پودر شکر را هم می زنیم تا کاملا نرم و‌ سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافهکرده و باز هم می زنیم، بعد آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و‌ قالب می زنیم.

سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌ در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا