رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک پسته ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک پسته ای

وسایل مورد نیاز برای کیک پسته ای :

هل نرم شده     ۳/۴ قاشق مرباخوری
 بکینگ پودر     ۲ قاشق غذاخوری
روغن       ۱/۴ لیوان
شکر نرم شده      برای تزئین
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده     ۱ لیوان
پسته نرم شده     ۲ لیوان
تخم مرغ     ۵ عدد
شکر     ۱ لیوان

روش درست کردن کیک پسته ای :

تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم زنید. بعد بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار داده تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ گردد. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین بکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا