روش درست کردن کیک پسته ای
روش درست کردن کیک پسته ای
وسایل مورد نیاز برای کیک پسته ای :
هل نرم شده ۳/۴ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۴ لیوان
شکر نرم شده برای تزئین
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
روش درست کردن کیک پسته ای :
تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم زنید. بعد بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار داده تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ گردد. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین بکنید.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید