روش درست کردن گوشفیل
روش درست کردن گوشفیل
وسایل مورد نیاز برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
روش درست کردن گوشفیل :
اول زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کرده و بعد شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط بکنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد ریخته و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز دهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. سعی کنید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو برداشته و با وردنه صاف بکنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کرده و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار داده و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
افزودن دیدگاه جدید