رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن گوشفیل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن گوشفیل

وسایل مورد نیاز برای تهیه گوشفیل :

زرده ی تخم مرغ      2 عدد
 شیر     نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
 بکینگ پودر      1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل       1 قاشق غذاخوری
 روغن مایع     1 قاشق غذاخوری
 آرد سفید     به میزان لازم

روش درست کردن گوشفیل :

اول زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کرده و بعد شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط بکنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد ریخته و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز دهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. سعی کنید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.

حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.

بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.

از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو برداشته و با وردنه صاف بکنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کرده و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.

گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار داده و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.

 

نکته برای تهیه گوشفیل:

روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا