روش درست کردن شیرینی پاپاتیا
روش درست کردن شیرینی پاپاتیا :
برای این شیرینی خوشمزه ۲۵۰ گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با ۱۲۵ گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل بزنید. یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده کم کم حدود ۵۰۰ گرم نشاسته ی ذرت ریخته مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. نشاسته تا حدی اضافه می شود که خمیر نرمی داشته باشید که به دست نمی چسبد.
خمیر را به چند رنگ تقسیم کنید و به اندازه ی فندق از مواد برداشته کنار هم بگذارید و شکل گل درست کنید. با خلال دندان روی گل ها خط انداخته و می توانید قسمت میانی را حصیری کنید (با همان خلال دندان)
شیرینی ها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه پخته می شود.
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید