رفتن به محتوای اصلی

روش پخت کیک فنجانی شیره انگور

تاریخ انتشار:

روش پخت کیک فنجانی شیره انگور

عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

 

وسایل مورد نیاز برای کیک فنجانی شیره انگور :

 تخم مرغ درشت      2 عدد
 شکر قهوه ای     4 قاشق غذاخوری
 روغن مایع     6 قاشق غذاخوری
آرد       8 قاشق غذاخوری
شیره انگور      7 قاشق غذاخوری
 دارچین      1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل       1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر       1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده     3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :

اول آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید و در آخر شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.

در داخل فنجان های چرب شده ریخته و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا