روش پخت کیک فنجانی شیره انگور
روش پخت کیک فنجانی شیره انگور
عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
وسایل مورد نیاز برای کیک فنجانی شیره انگور :
تخم مرغ درشت 2 عدد
شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
آرد 8 قاشق غذاخوری
شیره انگور 7 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :
اول آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید و در آخر شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده ریخته و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
افزودن دیدگاه جدید