روش پخت دسر هلو و دارچین
روش پخت دسر هلو و دارچین
وسایل لازم برای تهیه دسر هلو و دارچین :
1. هلوی درشت رسیده :::::::::::::::::::::::::::::: 3 عدد
2. کره ::::::::::::::::::::::::::::: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
3. شکر قهوه ای :::::::::::::::::::::::: 2 قاشق غذاخوری
4. دارچین ::::::::::::::::::::::::: 1/4 قاشق چای خوری
5. بستنی وانیلی :::::::::::::::::::::::::::: به مقدار لازم
6. سس کارامل :::::::::::::: برای تزئین در صورت تمایل
طرز تهیه دسر هلو و دارچین :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرار بدهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار بدهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت 10 تا 12 دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته: حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.
افزودن دیدگاه جدید