رفتن به محتوای اصلی

10 ترفند کارآمد برای جلوگیری از کند شدن گوشی های اندروید

تاریخ انتشار:

یک ویژگی آزار دهنده ی اغلب گوشی های دارای سیستم عامل اندروید، کند شدن عملکردشان بعد از یک مدت نه چندان طولانی بعد از اولین استفاده شما از این سیستم عامل محبوب می باشد. شاید برخی اولین راه حلی که به ذهنشان میرسد استفاده از گارانتی یا حتی مراجعه به تعمیرگاه موبایل باشد؛ ولی ما در این مطلب، 10 ترفند ساده را به شما می آموزیم تا خودتان این مشکل را تا حد زیادی برطرف کنید.
android.jpg
1- ری استارت، آسپرینی برای گوشی های اندرویدی

ابتدا قبل از هر اقدامی گوشی خود را ری استارت (خاموش و روشن) کنید. این عمل به خودی خود بار زیادی از دوش پردازنده گوشی شما برمی دارد. این عمل را می توانید هر زمانی بدون نگرانی از دست دادن اطلاعاتتان انجام دهید. 
mobile-001.jpg
2- بروزرسانی سیستم عامل اندروید

معمولاً شرکتهای تولید کننده تلفن های همراه برای رضایتمندی و حفظ مشتریان خود اقدام به برطرف کردن مشکلات نرم افزاری سیستم عامل های ارائه شده می کنند که آنها را در غالب یک بروزرسانی در اختیار مشتریان خود می گذارند. این بروزرسانی ها در رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری و نحوه عملکرد عمومی دستگاه اندرویدی شما کمک زیادی می کند. پس با رفتن به مسیر Setting > About Phone > System Update اقدام به بروز کردن سیستم عامل اندروید گوشی خود نمایید.
mobile-002.jpg
3- پاک کردن حافظه پنهان (Cashed data)

سیستم عامل اندروید بصورت خودکار اطلاعاتی با حجم بسیار کم را در عملکردهای شما ضبط می کند که این اطلاعات کم حجم، بعد از مدتی قطره قطره جمع و وانگهی دریا می شوند که باعث کند شدن عملکرد اندروید گوشی شما می گردد. برای پاک کردن این حافظه پنهان یا همان Cashed Data ابتدا به منوی تنظیمات گوشی رفته و در قسمت Storage گزینه Cashed Data را لمس کنید تا حافظه پنهان را برای تمام برنامه های گوشی اندرویدی شما پاک کند.

mobile-003.jpg

4- پاک کردن فایل ها و برنامه های غیر ضروری

احتمالاً شما هم وسایلی در منزل یا انباری خود دارید که سالهاست از آنها هیچ استفاده ای نکرده اید و تنها نقشی که این وسایل در زندگی شما بازی می کنند، اشغال فضای انباری یا کمد وسایل شما است. بهترین کار برای خلاصی از دست این وسایل، دور انداختن آنهاست. این اتفاق در گوشی اندرویدی شما هم می افتد. برنامه های غیر ضروری را حذف کنید، عکس ها، فیلم ها، آهنگ ها و هر فایلی که تصور می کنید مورد نیاز شما نیست را دور بریزید تا گوشی اندرویدی شما جان بگیرد.

mobile-004.jpg

5- ذخیره سازی فایل نصبی برنامه ها و پاک کردن آنها

همه ما احتمالاً در گوشی اندرویدی خود، برنامه هایی نصب کرده ایم که نه بطور مستمر از آنها استفاده می کنیم و نه حاضر هستیم این برنامه ها را از گوشی اندروید خود پاک کنیم. چرا که شاید در روز مبادا به کارمان بیاید. انباشت این برنامه ها می تواند بصورت قابل ملاحظه ای توان پردازنده را بگیرد و سرعت گوشی اندرویدی شما را پایین بیاورد. لذا توصیه می شود فایل نصبی برنامه هایی که استفاده آن چنانی از آنها ندارید را در یک پوشه در کارت حافظه گوشی اندرویدی خود ذخیره کرده و این قبیل برنامه ها را پاک کنید.

mobile-005.jpg

6- غیر فعال کردن داده های پس زمینه

با غیر فعال کردن داده های پس زمینه، دیگر سیستم عامل اندروید اقدام به بروز کردن برنامه هایی که خوراکشان را از اینترنت می گیرند نمی کند. در واقع با این عمل فقط برنامه هایی شروع به کار می کنند و بروز می شوند که شما اقدام به باز کردن آن برنامه ها می کنید. برای اعمال این تغییر باید به مسیر Setting > Data Usage بروید و روی تک تک برنامه ها کلیک کرده و تیک Restrict background Data آن برنامه را بردارید.

mobile-006.jpg

7- کم کردن انیمیشن ها

اگر به مسیر Setting > About Phone بروید و هفت مرتبه روی گزینه Build Number کلیک کنید، گزینه Developer Options یا انتخاب های توسعه دهنده برای شما فعال می شود و می توانید مانند عکس زیر گزینه های انیمیشن را روی صفر بگذارید.

mobile-007.jpg

8- از لانچرها استفاده نکنید

استفاده کردن از لانچرها به دلیل گذر کردن تمامی اطلاعات و عملکردها از دریچه لانچر، باعث طولانی تر شدن مدت انجام فرمان های ارسالی شما به پردازشگر و کم شدن سرعت دستگاه اندرویدی شما می شود.

mobile-008.jpg

9- از کاستوم رام ها استفاده کنید

استفاده از کاستوم رام ها به شما این امکان را می دهد تا علاوه بر افزایش سرعت پردازشگر گوشی اندروید خود بصورت دستی، از برنامه های پیش فرضی که اکثر شرکت های تولید کننده تلفن های هوشمند روی دستگاه های اندرویدی خود نصب می کنند رهایی یابید.

mobile-009.jpg

10- ریست فکتوری، نوش دارو قبل از مرگ سهراب

اگر تمامی مراحل ذکر شده را طی کردید و نتیجه ی مطلوبی حاصل نشد، این بدان معناست که شما خیلی دیر به فکر بالا بردن سرعت گوشی اندرویدی خود افتاده اید و لازم است که یکبار گوشی خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. برای این منظور به مسیر Setting > Backup & reset رفته و ابتدا تیک نسخه پشتیبان وAutomatic restore را بزنید و سپس Factory Data Reset را لمس کنید. توصیه می شود بعد از انجام ریست فکتوری، همواره به مراحل نه گانه بالا توجه کنید تا دیرتر با کم شدن سرعت گوشی اندرویدی خود روبرو شوید.

mobile-010.jpg

 

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا