رفتن به محتوای اصلی

خواص خوردن به در طب اسلامی

تاریخ انتشار:

✅ خوردن به کباب شده درآتش،در برطرف کردن اسهال مزمن به کار می‌رود .
✅ لعاب"به دانه"برای رفع گرفتگی صدا،سرفه خشک،خشکی وسوزش دهان،زخم روده‌ها وتب کاربرد دارد .

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا