خواص خوردن به در طب اسلامی تاریخ انتشار: 12:01 - 2018/12/06 ✅ خوردن به کباب شده درآتش،در برطرف کردن اسهال مزمن به کار میرود . ✅ لعاب"به دانه"برای رفع گرفتگی صدا،سرفه خشک،خشکی وسوزش دهان،زخم رودهها وتب کاربرد دارد . موضوع انجمن تالار سلامتی Copied to clipboard کپی افزودن دیدگاه جدید نام شما دیدگاه About text formats متن ساده تگهای HTML مجاز نیستند. خطوط و پاراگرافها بطور خودکار اعمال میشوند. نشانیهای وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوندها تبدیل میشوند. ذخیره Leave this field blank
افزودن دیدگاه جدید