ورزش سیاسی نیست مگر بر ضد ایران باشد
ورزش سیاسی نیست مگر بر ضد ایران باشد
شعار ورزش سیاسی و فوتبال سیاسی و... را همه به یاد دارند ولیکن همه این شعارها جهت دار و مغرضانه بودنش کاملا آشکار است. نمونه ای از این ورزش سیاسی را در جام جهانی فوتبال 2018 روسیه شاهد بودیم و حتی قضاوت داورانش را هم شاید بتوان جهت دار دید و نامید ... آنجایی که VAR نمی تواند آنچه را همه می بینند؛ ببینند. [ درپنالتی هایی که به نفع ایران باید گرفته می شد و نشد و در صحنه ایی که خطای مسلم رونالدو کارت قرمز داشت و VAR آنرا مستحق کارت زرد دانست... کاملا مشهود بود که ورزش سیاسی و جهت دار و مغرضانه نیست...]
شرکت نایک اعلام کرد که به دلیل تحریم های آمریکا علیه ایران، به بازیکنان ملی پوش ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه کفش نخواهد داد.
یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به اقدام شرکت نایک نوشت:«از اینکه تیم فوتبال ایران به خاطر تحریم های آمریکا حق نداره از کفش نایک استفاده کنه، فهمیدیم ورزش سیاسی نیست».
یکی دیگر از کاربران فضای مجازی نوشت:«چرا اکنون که نایک، فوتبالیست های ایرانی را به خاطر آمریکا تحریم کرده، هیچ کدام از سینه چاکان مسابقه با تیم های اسرائیلی، هشتک نمی زنند که ورزش را سیاسی نکنید؟!»
یکی از فعالین فضای مجازی نیز در توئیتی نوشت:«شرکت نایک از ترس ترامپ اعلام کرده به بازیکنان تیم ملی ایران کفش نمی ده! من جای ظریف و عراقچی بودم الساعه امضای کری(همون که تضمین بود) رو می بردم شرکت نایک، دستِ کم 22 جفت کفش می گرفتم می آوردم دهن منتقدان بیسواد! رو می بستم!».
در بهمن ماه سال گذشته نیز شرکت سامسونگ 4 هزار دستگاه گوشی هوشمند به کمیته المپیک زمستانی کره جنوبی اهدا کرده بود تا در اختیار ورزشکاران و مقامات رسمی المپیک قرار گیرد، اما این شرکت و مقامات کره ای در رفتاری گستاخانه و تحقیرآمیز و به بهانه تحریم، از اهدای هدیه به ورزشکاران ایرانی حاضر در المپیک زمستانی 2018 امتناع کردند.
ورزش را سیاسی نکنید!
گفتنی است در آذر 96 علیرضا کریمی در مسابقات جهانی کشتی آزاد لهستان برای اینکه در مقابل بازیکنی از رژیم صهیونیستی قرار نگیرد در مقابل کشتی گیر روس تعمداً و علی رغم اقتدار، بازی را واگذار کرد ولی در حقیقت و واقعیت آنچه که روی داد اثبات پهلوانی و جوانمردی ورزشکاری بود که حاضر نشد در قتل عام کودکان فلسطین با بازی در مقابل ورزشکار صهیونیست و رسمیت بخشیدن به این رژیم اشغالگر سهیم باشد.
پس از این اقدام تحسین برانگیز و جوانمردانه کشتی گیر کشورمان، مدعیان اصلاحات و برخی سلبریتی ها به خط شده و با انتشار هشتگ «باید ببازی» ضمن تطهیر رژیم کودک کش صهیونیستی و حمله به کشتی گیر کشورمان مدعی شدند که «سیاست در ورزش جایی ندارد»!
نکته قابل تأمل اینجاست که این جماعت، پس از اقدام شرکت نایک، روزه سکوت گرفته و دیگر خبری از توصیه به سیاسی نکردن ورزش نیست!
آمریکا از تمام ابزارهای موجود از جمله مسابقات ورزشی برای نمایش دشمنی خود با مردم ایران استفاده می کند اما در مقابل مدعیان اصلاحات و روزنامه های زنجیره ای در رفتاری تحقیرآمیز، ضمن سکوت در مقابل رفتارهای زورگویانه آمریکا، صرفا برای بازی کردن با صهیونیست ها یقه می درند.
لازم و ضروری است که وزارت ورزش و وزارت امور خارجه به این اقدام توهین آمیز شرکت نایک واکنشی در خور عزت مردم ایران نشان دهد.
نکته پایانی: گاهی در کشور خودمان هم شاهد چنین اقداماتی علیه سایر تیم ها هستیم و جهت دار بودن فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش کاملا مشهود است تا جائیکه صدای مردم تبریز و اصفهان هم اخیراً در آمد...
این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
عادل باشیم و طرفدار حق باشیم نه رنگ و لعاب چند روزه دنیا...
فرآوری و تدوین: گروه ورزشی ضیاءالصالحین
دیدگاهها
واقعا عالی و با دقت خاصی نوشته شده ممنون از مطالب خوبتون
افزودن دیدگاه جدید