تغذیه در فصل بهار از نگاه طب سنتی
ناصر رضایی پور اظهار داشت: در فصل بهار باید از زیاد خوردن غذاهای خون ساز (مانند شیرینی ها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازه ای کم کرد.
معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهار
به گفته وی در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، بورانی شبدر و یونجه، کاهو، سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قره قروت، و… به عنوان بهترین و سبک ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است.
این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد ادامه داد:
این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن میشود.
رضایی پور عنوان کرد: از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.
راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب سنتی
وی عنوان کرد: برای درمان عطسه های زیاد ناشی از حساسیت فصلی، میتوانید روزی ۲ بار، با روغن بنفشه درون حفره های بینی و روی پیشانی خود را چرب کرد.
همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخ کردنی و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.
منبــــع : شـــرق پـــرس
افزودن دیدگاه جدید