زندگینامه مرحوم حاج علی حسین زاده - تصاویر و مستندات مداح شیرازی

نگاهی اجمالی به زندگینامه مرحوم حاج حیدرعلی حسینزاده
زندگی مرحوم حاج علی حسینزاده، تجسمی از عشق به اهل بیت (علیهمالسلام) و تلاش بیوقفه در مسیر تبلیغ دین بود. در ۷ سالگی، تمسخر شد، اما خواب پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) شعلهای در دلش افروخت که تا پایان عمر نورافشانی کرد. فرمانده بسیج، معلم قرآن، مدیر فرهنگی و غلام همیشهوفادار حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)…
«وَ مَن یُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِم»
(سوره نساء، آیه ۶۹)
سرآغاز زندگی و تربیت دینی
حاج علی حسینزاده در بیستم بهمن ماه سال ۱۳۴۸ در روستای زیندانلو از توابع شهرستان درگز، واقع در ۳۰۰ کیلومتری مشهدِ مقدس، دیده به جهان گشود. اهالی روستای زیندانلو که از دیرباز از مریدان و شیفتگان اهلبیت (علیهمالسلام) محسوب میشدند و ازاینرو در برگزاری برنامههای مذهبی همواره پیشرو بودند تا بدینوسیله زمینهای مساعد برای رشد معنوی ایشان فراهم شود.
تأثیرات خانوادگی و دوران کودکی
پدربزرگ مادری ایشان، حاج بیگ محمد ثابتقدم، که بهعنوان بزرگ خاندان و پیشکسوت غلامان اهلبیت (علیهمالسلام) در روستا شناخته میشدند، از نخستین الگوهای معنوی و تربیتی برای حاج علی بهشمار میآمدند. در محیطی مملو از نشاط دینی، ایشان از کودکی بهسوی امور معنوی جذب شدند و فعالیتهای دینی در زندگیشان به تدریج شکل گرفت.
اولین تجارب معنوی
در سن هفت سالگی، حاج علی نخستین تجربه نوحهخوانی خود را در شب عاشورا داشتند. اگرچه در آغاز این تجربه با واکنشهایی نامطلوب مواجه شدند و توسط برخیها مورد تمسخر قرار گرفتند و این کار سبب شد تا اعتماد به نفس خویش را از دست بدهند، اما بنا بر روایتهایی که از سوی برخی افراد موثق و معتمد در اینباره نقل شده، ایشان در شب پس از عاشورا پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) را در خواب میبینند که دست راست بر شانههایشان گذاشته و میگویند: «مادامی که با ما باشی، ما تو را رها نخواهیم کرد.» این رؤیا نقطهٔ عطفی در مسیر معنوی ایشان محسوب میشود و ایشان از آن پس با روحیهای مضاعف در مراسمات مذهبی اهلبیت (علیهمالسلام) حضور مییابند و تا آخر عمر به فعالیّت بیوقفه ادامه میدهند.
فعالیتهای انقلابی و بسیجی
در دوران انقلاب اسلامی، حاج علی حسینزاده با فعالیتهای گسترده در بسیج بهعنوان فرمانده بخش نوخندان انتصاب شدند. تعهد و ایستادگی ایشان در میادین انقلاب، بیانگر ارتباط عمیقشان با ارزشهای اسلامی و میهندوستی بود.
خدمات نظامی و تبلیغات اسلامی
در سال ۱۳۷۲ جهت انجام خدمت سربازی به شیراز عزیمت نمودند و در تیپ ۵۲ زرهیِ شیراز، در بخش عقیدتی-سیاسی مشغول به خدمت شدند. عملکرد ممتاز ایشان سبب شد تا به پیشنهاد مسئول عقیدتی-سیاسی ارتش، به سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس معرفی گردند.
در آغاز فعالیت در این سازمان، خدماتی چون مدیریت مجالس قرآنی و محافل مذهبی، همزمان با مسئولیتهای اداری، از وظایف اصلی ایشان بود.

دستاوردهای آموزشی و سمتهای کلیدی
در سال ۱۳۷۵ با تأسیس کلاسهای آموزش قرآن، حاج علی حسینزاده گامی بلند در ترویج معارف الهی برداشتند. طی ۲۵ سال فعالیتهای آموزشی در زمینه قرآن، بیش از ۱۲۳ هزار شاگرد از محضر ایشان بهرهمند شدهاند. از مهمترین سمتهای شغلی ایشان در سازمان تبلیغات اسلامی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
رئیس بخش قرآن و عترت استان فارس؛
رئیس کانون مداحان استان فارس؛
رئیس کانون فرهنگی استان فارس؛
غروب
در نهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰، مصادف با نوزدهم ماه مبارک رمضان، پس از پیکار با بیماری کووید-۱۹، غروب زندگی مرحوم حاج علی حسینزاده به آرامی فرا رسید. وی در بیمارستان شهید فقیهی شیراز به دعوت حق لبیک گفتند. یاد و خاطرهٔ خدمات بیدریغ ایشان همچون نوری افشان در دل مردم دیار فارس، همواره زنده خواهد ماند.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
افزودن دیدگاه جدید