رفتن به محتوای اصلی

معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام - استاد انصاریان + متن

تاریخ انتشار:
بیانات ارزشمند آیت الله حسین انصاریان در مورد «معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام»
معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام

پخش

  • معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام پخش دانلود

معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام - استاد انصاریان + متن

در این بخش از ضیاءالصالحین، به مناسبت سالروز شهادت امام علی النقی علیه السلام، بیانات ارزشمند استاد حسین انصاریان را در مورد «معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام» به مدت 36 دقیقه با محبان هادی آل محمد علیه السلام به اشتراک می گذاریم.

معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام - استاد انصاریان + متن

خلاصه متن بیانات آیت الله فاطمی نیا در مورد "معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام"

یکی از ارادتمندان وجود مبارک امام هادی علیه السلام به نام صقر بن ابی دلف نقل می کند زمانی که متوکل عباسی امام را ظالمانه به شهر سامرا آورد و حضرت را حبس کرد، علاقه مند شدم خبری از وجود مبارک آن امام بزرگوار بگیرم. رازقی که دربان متوکل بود مرا دید، دستور داد تا نزدش بروم، نزد او رفتم، گفت: صقر! چکار داری؟ و برای چه آمده ای؟ گفت: شاید می خواهی از مولایت خبر بگیری؟
گفتم: کدام مولا؟ مولای من امیر است.
گفت: آرام باش، مولای تو حق است، من نیز مذهب تو را دارم.
گفتم: الحمدلله! گفت: آیا می خواهی او را ببینی؟
گفتم آری. و...
در تاریخ بشر کم نبوده که می شود انسان در یک محیط فساد و آلوده قرار بگیرد و حتی شغلی هم از طرف مفسدان داشته باشد ولی عبدالله و بنده خدا باشد.
اهل بیت علیهم السلام گاه در شرایط سختی مثل زندان و حبس و تبعید و حصر و جنگ می زیسته اند. در آن شرایط شیعیان نیز از جانب حکومتهای وقت تحت فشارهای شدید قرار داشته اند و گاه امکان ملاقات با امام عصر خویش را پیدا نمی کردند و یا اینکه در راه رسیدن به محل امام مجبور به حفظ مراقبتهای بسیار می شدند تا جانشان در امان بماند.
رازقی به غلامش گفت: دست صقر را بگیر، و به حجره ای که علوی در آن زندانی است ببر، و آن ها را تنها بگذار، او مرا به آن حجره درآورد، به اتاقی اشاره کرد، و من داخل شدم، و دیدم که امام هادی علیه السلام روی حصیری نشسته، و قبری در برابرش کنده اند، سلام کردم، پاسخم را داد، و دستور داد بنشینم. سپس فرمود: صقر! برای چه آمده ای؟ عرض کردم: سرورم! آمده ام تا از احوالتان آگاه شوم. سپس به قبر نگاه کردم و گریستم. به من نگاه کرد و فرمود: صقر! نگران نباش، فعلا نمی توانند به ما بدی برسانند. عرض کردم: الحمدلله!
سپس گفتم: سرورم! حدیثی از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده که معنی آن را نمی دانم. فرمود: کدام حدیث؟ عرض کردم: حدیث «با روزها دشمنی نکنید که با شما دشمنی می کنند» معنای آن چیست؟ و...
چه سرمایه ای بالاتر از عمر انسان است. همه دارن ضرر می کنند الا کسانی که عمل صالح به جا آوردند و چه عمل صالحی بالاتر این که انسان بر دانایی خود بیافزاید. پیامبر به ابوذر فرمود ثواب ده شهید در راه خدا را دارد کسی که برود یاد بگیرد و بفهمد.
امام فرمود: آری، تا آسمانها و زمین به پاست، روزها ما هستیم، شنبه، نام و کنایه از پیامبر خدا -صلی الله علیه و آله- است، یکشنبه، کنایه از امیرمؤمنان (علیه السلام) است، دوشنبه، حسن و حسین (علیهما السلام) است، سه شنبه، علی بن الحسین، محمد بن علی و جعفر بن محمد (علیهم السلام) است، چهارشنبه، موسی بن جعفر، علی بن موسی، محمد بن علی -علیهم السلام- و من هستیم، پنجشنبه، فرزندم حسن بن علی (علیهما السلام) است، و جمعه، فرزند فرزندم حجة بن الحسن (علیهما السلام) است، که گروه حق خواه بنی آدم، نزد او گرد آیند، و او زمین را پر از داد و عدل کند، همچنانکه پر از ظلم و جور شده است. این است معنای روزها، پس در دنیا با ایشان دشمنی نکنید، که در آخرت با شما دشمنی می کنند.» سپس فرمود: صقر! خداحافظی کن و برو که من بر تو ایمن نیستم.

معنای روایت نبوی از زبان امام هادی علیه السلام - استاد انصاریان + متن

ویژه نامه پیشنهادی : شهادت امام هادی علیه السلام - ویژه نامه هادی امت

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا