رفتن به محتوای اصلی

خانواده متعالی - استاد پناهیان (بخش 6)

تاریخ انتشار:
ششمین قسمت از بیانات ارزشمند حجت الاسلام علیرضا پناهیان با موضوع «خانواده متعالی»
خانواده متعالی - استاد پناهیان
: :
: :

خانواده متعالی - استاد پناهیان (بخش 6)

در این بخش از ضیاءالصالحین، ششمین قسمت بیانات ارزشمند حجت الاسلام علیرضا پناهیان را با موضوع «خانواده متعالی» به مدت 29 دقیقه با علاقه مندان به اشتراک می گذاریم.

خانواده متعالی - استاد پناهیان

خلاصه بخش ششم : خانواده متعالی / حجت الاسلام پناهیان

ما دو نوع اخلاق داریم. یک نوع اخلاقی که با ایمان به خدا آمیخته است و محور این اخلاق خداست و به اخلاق مومنانه تعبیر می شود. یک نوع اخلاق که بسیاری از خوبی ها و بدی های اخلاق در آن هست اما در آن، خدا وجود ندارد که اخلاق غیر مومنانه است.
اخلاق بدون خدا بد نیست اما زمینه یک انحراف شدید است. از ژاپنی ها به عنوان یک الگو یاد می شود که مثلا خیلی منظم و دقیق هستند. یکی از عوامل بی دینی جوانان ما این است که کسانی که مقید به اعتقادات نیستند و از قیامت هراسی ندارند به عنوان الگو و انسان های سعادتمند معرفی شوند. این جوان می گوید این افراد دین و ایمان ندارند ولی رفتار مناسب و خوب دارد، پس فایده دین چیست؟ دین و معنویت چه اثری در روح انسان دارد؟
آیا انسان بدون ایمان به خدا، به سعادت و اخلاق می رسد؟ اخلاق بدون خدا ارزش ندارد. «إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ» یک تردید خدا (قربانی را) از متقیان خواهد پذیرفت.
حالا چرا ارزش ندارد؟ چون برخی به صورت ژنتیکی انسان های خوب و دارای اخلاق مناسب هستند. مثلا انسان صبوری است. این نوع اخلاق ارزش چندانی ندارد. انسان که خلق نشده خوب باشد بلکه انسان خلق شده که خوب بشود. تو باید مستعد ملاقات خدا بشوی. ارتباط با خدا ارزشی دارد که انسان برای آن آفریده شده است.

خانواده متعالی - استاد پناهیان

جهت دسترسی به مجموعه بیانات استاد علیرضا پناهیان کلیک کنید. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا