نقش قرآن در زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها - حجت الاسلام حسینی قمی (بخش چهارم) + متن
نقش قرآن در زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها - حجت الاسلام حسینی قمی (بخش چهارم) + متن
در این بخش از ضیاءالصالحین، به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، چهارمین قسمت از بیانات ارزشمند حجت الاسلام حسین حسینی قمی در مورد "نقش قرآن در زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها" را به مدت 38 دقیقه با عاشقان و عزاداران آن بانوی پهلو شکسته به اشتراک می گذاریم.
خلاصه متن بخش چهارم «نقش قرآن در زندگانی حضرت فاطمه سلام الله علیها»
حضرت فاطمه علیهاالسلام می فرمایند: «حُبِّبَ إلَىَّ من دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ کِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه ِ: از دنیاى شما محبّت سه چیز در دل من نهاده شد: تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا.»
در حالات حضرت زهرا است که حضرت مشغول کار خانه بودند و در عین حال تلاوت قرآن می کردند. سلمان می گوید به خانه حضرت آمدم و دیدم که با آسیای سنگی مشغول آسیاب جو هستند و مشغول تلاوت قرآن هستند.
خیلی خوب است است که خانواده ها و مردم ما در مواقع مختلف با قرآن انس داشته باشند. خیلی ها هستند از صبح که بیدار می شوند، در طول مسیر کار، در مغازه،در خانه و... با رادیو قرآن و معارف همراه هستند و از این طریق کسب معارف الهی می کنند. خیلی از دختران و پسران ما چقدر خوب است که در این راستا تحصیلات دانشگاهی مفید داشته باشند و جامعه اسلامی را بی نیاز کنند. بانو مجتهده امین در اصفهان بانویی بزرگوار، شریف، اصیل، عالم و فرزانه، برگزیده زنان زمان و مایه شگفتی دورانش می باشد، از کسانی است که مدت مدیدی از عمرش و زمان درازی از زندگیش را صرف تحصیل علم نموده است.
امام رضا علیه السلام روزی ده جزء تلاوت قرآن داشتند. یعنی هر سه روز یک ختم قرآن داشته اند.
ویژه نامه مرتبط : ایام فاطمیه سلام الله علیها - ویژه نامه بانوی بی نشان
افزودن دیدگاه جدید