رفتن به محتوای اصلی

منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها - استاد رفیعی (بخش 1) + متن

تاریخ انتشار:
بیانات ارزشمند حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی در مورد "منابع شناخت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها"
منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها - استاد رفیعی

پخش صوت

  • منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها پخش دانلود

منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها - استاد رفیعی (بخش 1) + متن

در این بخش از ضیاءالصالحین، به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، اولین قسمت از بیانات ارزشمند حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی در مورد "منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها" را  به مدت 58 دقیقه تقدیم عاشقان آن بانوی پهلو شکسته می نماییم.

منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیه - استاد رفیعی (بخش 1)

خلاصه متن بخش اول منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها - دکتر رفیعی

حضرت زهرا سلام الله علیها از پنج منبع قابل شناخت هستند؛ اولین راه شناخت ایشان قرآن است. در چند جای قرآن به نام به حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره شده است. برای مثال: آیه تطهیر و آیه مباهله. منبع دوم برای شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها، روایاتی هست از پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم به ما رسیده است و شیعه و سنی همین ها را نقل کرده اند. حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم داریم که می فرمایند: «خداوند به خشم فاطمه خشمگین می شود و به خشنودی فاطمه خشنود می شود.» منبع سوم برای شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها، روایات ائمه معصومین در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها است. چهارمین منبع برای شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها، کلمات دانشمندان غیر مسلمان و غیر شیعه است. بسیاری از دانشمندان مسیحی، غیر شیعه و اهل سنت در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها کتاب های ارزشمندی نوشته اند. پنجمین منبع برای شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها، رفتار و منش و سبک زندگی خود حضرت زهرا سلام الله علیها در مراحل مختلف زندگی اش است که بهترین منبع برای شناخت این بانوی بزرگوار است.
در زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها رفتارهای بوده است که محدود در زمان و مکان خاصی نبوده و نیست. مانند: احترام، امانتداری، همسرداری، فرزندآوری و... . منظور از زندگی زهرایی، منش و کردار و رفتار فاطمی وار است. امام صادق علیه السلام در کلامی فرمودند: «اگر می خواهی در زندگی دنیا آقایی کنی و عزت کسب کنی؛ عفت، ادب و احترام، جود و سخاوت، عقل را داشته باش.» اگر این چهار مورد را داشته باشیم در دنیا سیادت می کنیم. در حدیثی دیگر از امام صادق علیه السلام داریم که می فرمایند: «ما اهل بیت، آن شیعه ای را دوست داریم که عاقل، حلیم، فهیم، بردبار، با ادب و اهل مدارا باشد.» در روایت داریم چند گروه هستند که نباید این ها را اصلاً تحویل بگیرید چون اینها با اعمالشان ضربه به اسلام می زنند؛ گروه اول، کسی که یک بدعت گذاری را در دین ایجاد کند، نباید مورد احترام قرار بگیرد. گروه دوم، کسی که جسارت به ائمه و بزرگان دین می کند. گروه سوم، کسی که تجاهر به فسق می کند. گروه چهارم، کسی که انکار حق می کند. در حدیثی دیگر از امام صادق علیه السلام داریم که می فرمایند: «خدا در بین شما پنج چیز را محترم می دارد؛ احترام به پیامبر، احترام به قرآن، احترام اهل بیت، احترام خانه خدا، احترام مومنین.»

منابع شناخت حضرت زهرا سلام الله علیه - استاد رفیعی (بخش 1)

ویژه نامه مرتبط : ایام فاطمیه سلام الله علیها - ویژه نامه بانوی بی نشان

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا