اهمیت فکر و اندیشه در اسلام - استاد انصاریان (جلسه هفتم)

موضوع: 
دانلود صوت هفتمین جلسه از بیانات ارزشمند استاد حسین انصاریان با موضوع «اهمیت فکر و اندیشه در اسلام»

اهمیت فکر و اندیشه در اسلام - استاد انصاریان (جلسه هفتم)

در این بخش از ضیاءالصالحین، هفتمین جلسه از بیانات ارزشمند استاد حسین انصاریان با موضوع «اهمیت فکر و اندیشه در اسلام» به مدت یک ساعت با مخاطبان عزیز به اشتراک می گذاریم.

اهمیت فکر و اندیشه در اسلام - استاد انصاریان (جلسه هفتم)

از اجزاء بسیار مهم وجود انسان قلب است. ترکیب کلی این وجود، بدن و عقل و نفس و قلب است. اگر قلب بر اساس آیات قرآن بیمار شود، نه این بیماری اصطلاحی که مثلا دریچه تنگ یا بازتر شود یا مویرگ گرفته شود و... . بیماری و علاج این بیماری های ظاهری کار طب و طبیب است اما این بیماری که قرآن می فرماید مرض قلب است.
«فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ بِمَا کَانُوا یَکْذِبُونَ» «در دلهای ایشان بیماری (جهل و عناد) است، خدا بر بیماری آنها بیفزاید، و برای ایشان است عذابی دردناک، به سبب آنکه پیوسته دروغ می‌گفتند.»
قلب بیمار تمام درهای فیوضات الهی را در دنیا و هشت در بهشت را در قیامت به روی انسان می بندد و هفت در دوزخ را هم در قیامت به روی انسان باز می کند.
برای گفته بالا سه مدرک مهم معنوی و علمی قرآن، روایات اهلبیت علیهم السلام و دعاها وجود دارد. کار سلامت قلب و بیماری قلب هم کار احدی به جز صاحب قلب نیست. منم که یا دل را بیمار می کنم یا دل را از بیماری مداوا می کنم و یا از اول تکلیف نمی گذارم دلم بیمار شود. از دلم حفاظت می کنم که عوامل خطرناک بیماری بیرونی و درونی دل مرا بیمار نکند.
یک بیماری دل که با یک همین یکی انسان دوزخی و محروم از بهشت و فیوضات الهی می شود بخل است. گدایی حرام است و درآمد پاکی ندارد و این نوع گدایی به غیر از نیازمندی و نیازمندان آبرو دار است. گدایی چه کسی حرام است؟ آن کسی که هم فکر کار دارد و هم بدن کار دارد و هم توان کار دارد ولی تنبل است.

اهمیت فکر و اندیشه در اسلام - استاد انصاریان (جلسه هفتم)

جهت دسترسی به مجموعه بیانات استــاد حسین انصاریان کلیک کنید

Share