رفتن به محتوای اصلی
روتیتر
زمان مطالعه : 5 دقیقه

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

تاریخ انتشار:
یک متخصص اطفال معتقد است اصرار بیش از اندازه به کودک در زمانی که میل به خوردن غذا ندارد موجب می‌ شود تا او برای نخوردن غذا لج بازی کند.
راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

علی محتشمی متخصص اطفال در گفت وگو با خبرنگار طب ضیاءالصالحین، اظهار کرد: اشتهای کودک یکی از مهم ترین نکاتی است که بزرگتر ها در هنگام غذاخوردن باید به آن دقت کنند؛ بچه ها نیز مانند بزرگتر ها باید برای خوردن غذا اشتهای کافی داشته باشند، اغلب بچه ها وقتی میل به خوردن غذا دارند که احساس گرسنگی کنند، بنابراین ممکن است ساعت غذا خوردن کودک از راه برسد و او به دلیل آن که احساس گرسنگی نمی کند، میلی به خوردن نداشته باشد. با ما همراه باشید تا با راهکارهای افزایش اشتهای کودکان بیشتر آشنا شوید.

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

علی محتشمی متخصص اطفال معتقد است اصرار بیش از اندازه به کودک در زمانی که میل به خوردن غذا ندارد، موجب می شود برای خوردن غذا از خود مقاومت نشان دهد و لج بازی کند؛  بنابراین اگر وعده غذایی کودک شما وعده ای پر حجم بوده و یا کودک در میان وعده غذایی اش خوراکی پرکالری مصرف کرده است، احتمال اینکه در وعده غذایی بعدی نسبت به خوردن غذا بی اشتها باشد، زیاد خواهد بود، بنابراین با اطمینان از این مسئله جای نگرانی وجود ندارد زیرا با گذشت یکی دو ساعت کودک گرسنه شده و از شما می خواهد برایش غذا آماده کنید.

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

به ظاهر غذا اهمیت دهید


علی محتشمی با اشاره به اینکه تزئین ظرف غذای کودک یکی از مهم ترین اصول تشویق او به خوردن غذاست، ادامه داد: سعی کنید دست کم در یک الی دو وعده ی غذایی یا میان وعده کودک با کمک تزئین موادغذایی و خوراکی ها با رنگ ها و شکل های مورد توجه کودک او را سر شوق بیاورید تا به غذا توجه کند و برای خوردن غذا اشتهایش تحریک شود.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین نکته ها برای غلبه بر بدغذایی کودکان صبر و حوصله است، افزود: اگر چه مدارا کردن با کودکی که در هر وعده و میان وعده غذایی بی حوصلگی و بدپسندی دارد، بسیار دشوار است، اما باید صبور بود و با حفظ آرامش راه های مختلف را برای تشویق او به غذا خوردن بررسی کرد.

این متخصص اطفال تشریح کرد: گاهی کوچک ترین بداخلاقی، عصبانیت و نگاه سرزنش آمیزی می تواند کودک را بیشتر در مسیری که انتخاب کرده، مصمم و او را وادار به لجبازی بیشتری کند، بنابراین برای مقابله با بدغذایی کودکتان یک برنامه بلند مدت در نظر بگیرید.

محتشمی افزود: انتظار نداشته باشید که در مدت 3 تا 4 روز بدغذایی او را برطرف کنید؛ سعی کنید مرحله به مرحله پیش بروید و به تغییر ها و نشانه های کوچکی که در رفتار او بروز می کند، توجه کنید، نشانه هایی که می تواند بسیار دل گرم کننده باشد و انرژی شما را برای رسیدن به هدف نهایی تان چند برابر کند.

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

برای تهیه غذا ازکودک تان کمک بگیرید


این متخصص اطفال بیان کرد: تهیه غذا با همراهی و همکاری کودک یکی دیگر از شیوه هایی است که به علاقمند کردن کودک به غذا کمک می کند؛ اگر تصمیم دارید به شکل هدفمند برای برطرف کردن بدغذایی کودک تان اقدام کنید، انتخاب غذا را به او بسپارید یا برای تهیه مواد اولیه او را همراه ببرید و از کمک او برای انتخاب مواد غذایی استفاده کنید.

وی ادامه داد: شکستن یا هم زدن تخم مرغها را به او بسپارید یا از او بخواهید در چیدن میز یا سفره به شما کمک کند و سبد نان یا سبزی را برای شما روی سفره بگذارد؛ همکاری بچه ها برای تهیه و تزئین غذا می تواند بهترین فرصت برای تشویق کودک غذا به خوردن یک وعده ی غذایی کامل باشد.

راهکارهای افزایش اشتهای کودکان

مطالب مرتبط :

مواد شیمیایی سمی که در غذای کودکان وجود دارد

آلرژی غذایی در کودکان علل، علائم و درمان آن

۷ اقدام برای جلوگیری از مسمومیت سالمونلا

مسمومیت غذایی کودکان و خطر لبنیات برای آن

مصرف زردآلو قدرت بینایی کودکان را تقویت می کند

 

موضوع مقالات

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا