رفتن به محتوای اصلی

خواص آووکادو / 6 خاصیت شگفت انگیز آووکادو

تاریخ انتشار:
خواص آووکادو بسیار گسترده است. دلیل این خواص وجود ویتامین های گوناگون و انواع مواد مغذی است. می توانید آووکادو را در سالاد به کار ببرید یا با آن سوپ درست کنید.
آووکادو

خواص آووکادو / 6 خاصیت شگفت انگیز آووکادو

خواص آووکادو بسیار گسترده است. دلیل این خواص وجود ویتامین های گوناگون و انواع مواد مغذی است. می توانید آووکادو را در سالاد به کار ببرید یا با آن سوپ درست کنید.

آووکادو، میوه ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه است. هسته آووکادو نسبتا بزرگ است که پیش بینی می شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می کرده است! شاید این موضوع کمی برایتان عجیب به نظر برسد چون آووکادو چند سالی بیشتر نیست که پایش به کشور ما باز شده و هنوز خیلی از ما با طعم آن آشنا نیستیم.

هنس اسلوان انگلیسی در سال 1696 نام آووکادو را برای این میوه انتخاب کرد و از آن زمان تا به حال تمام دنیا آنرا با نام آووکادو یا گلابی آمریکایی می شناسند. اگر شما هم از طرفداران این میوه بومی قاره آمریکا هستید، پیشنهاد می کنیم که این مقاله را تا انتها بخوانید تا بیشتر با تمام زوایای آن آشنا بشوید.

هر 100 گرم از آووکادو نزدیک به 160 کیلوکالری انرژی، 53/8 گرم کربوهیدرات، 66/0 گرم قند، 7/6 گرم فیبر، 66/14 گرم چربی، 13/2 گرم چربی اشباع، 80/9 گرم چربی تک زنجیره ای غیراشباع، 82/1 گرم چربی چندزنجیره ای غیراشباع، 2 گرم پروتئین، 5% ویتامین B1 ، پتاسیم، فسفر، منیزیم، 4% آهن، 1% کلسیم، مقداری ویتامین B2، B3، B5، B6 و 6% روی دارد. با این حساب می بینید که این میوه از نظر مواد معدنی و انواع ویتامین، بسیار غنی است و به خاطر چربی نسبتا بالا، مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند چندان توصیه نمی شود.

بیشتر انرژی آووکادو هم به چربی موجود در آن برمی گردد و پتاسیم این میوه 60% بیشتر از موز است. البته به دلیل اینکه آووکادو سرشار از ویتامین های گروه B، ویتامین E و ویتامین K است، مصرفش به تمام افرادی که علاقه بسیاری به داشتن پوست و مویی شفاف و زیبا دارند، پیشنهاد می شود!

6 مورد از خواص آووکادو

پژوهشگران و متخصصان تغذیه در سراسر دنیا، خواص و مزایای بسیار زیادی را برای آووکادو ذکر کرده اند که ما در اینجا 6 مورد از مهم ترین خواص آووکادو را برایتان توضیح می دهیم:

1. تحقیقات نشان داده اند که مصرف منظم آووکادو می تواند تا حد قابل ملاحظه ای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
2. پژوهشگران می گویند که ترکیبات موجود در آووکادو می تواند سلول های پیش سرطانی و سرطانی که عامل ابتلا به سرطان دهان هستند را از بین ببرند.
3. آووکادو هم مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب می شود.
4. آووکادو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می توانند خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش دهند و از پیری زودرس پوست جلوگیری کنند.
5. سالاد آووکادو و اضافه کردن آووکادو به سالاد باعث می شود که مواد مغذی موجود در سبزیجات سالاد 5 برابر سریع تر و بیشتر جذب بدن شما شود.
6. سطح بالای فولات موجود در این میوه می تواند خطر سکته قلبی را در افراد مستعد کاهش دهد.

خواص آووکادو - سالاد آووکادو

خواص آووکادو : رابطه آووکادو با زیبایی

از آنجایی که این میوه سرشار از پروتئین و چربی است، مصرف آن می تواند به حفظ لطافت و شادابی موهای شما کمک کند. به علاوه اگر موهای خشکی دارید، می توانید نصف آووکادو را رنده و با یک قاشق چای خوری روغن زیتون و یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و هر روز به مدت 20 تا 30 دقیقه آنرا روی موهای خودتان که از قبل مرطوب کرده اید، ماساژ دهید و بعد موهایتان را با یک شامپوی ملایم و آب گرم شست وشو دهید.

به این شیوه کمتر از یک ماه، موهایی نرم و براق خواهید داشت! شما می توانید برای شاداب شدن پوست صورت و گردنتان هم از ماسک طبیعی آووکادو استفاده کنید. اگر پوستتان خشک است، آووکادو را با یک قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید و آنرا به مدت 15 دقیقه روی پوستتان بگذارید و بعد با آب ولرم آنرا بشویید. اگر هم پوستتان معمولی یا چرب است باید برای تهیه ماسک آووکادو آنرا با 1 قاشق چای خوری آبلیمو مخلوط کنید.

آووکادو در سراسر دنیا

در استرالیا و نیوزیلند، مردم میوه آووکادو را روی نان تست یا داخل ساندویچ مرغشان می گذارند و می خورند. برزیلی ها آنرا با شکر و کمی آبلیمو مخلوط و آنرا به عنوان دسر یا میان وعده، سرو می کنند. مردم سریلانکا، آووکادو را با شکر، شیر و کمی کاکائو مخلوط می کنند و آنرا به عنوان یک نوشیدنی مغذی در وعده صبحانه یا عصرانه می نوشند.

خواص آووکادو

مکزیکی ها هم که بزرگترین تولیدکننده آووکادو هستند، آنرا به سالاد، انواع ساندویچ ها، سوپ آووکادو یا حتی برنج اضافه می کنند و می خورند. کالیفرنیایی ها هم عاشق املت آووکادو هستند و با ترکیب کردن این میوه با تخم مرغ، املتی خوشمزه از آن درست می کنند! فقط فراموش نکنید که این میوه به دلیل چرب بودن پرکالری است پس اگر اضافه وزن دارید به انرژی روزانه و میزان کالری که در طول روز دریافت کرده اید دقت داشته باشید.

 

دسترسی سریع به:

موضوع مقالات

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا