رفتن به محتوای اصلی

ببینید / خواص نان های سنتی و اصیل ایرانی - استاد فرزامی

تاریخ انتشار:
خواص نان های سنتی و اصیل ایرانی را در این ویدئوی کوتاه مشاهده فرمایید.
❖ دریافت فیلم

موضوع : خواص نان های سنتی و اصیل ایرانی
در فرهنگ و تغذیه ایرانی ها نان به عنوان یکی از اصلی ترین منبع انرژی و ویتامین ها در سفره غذایی ما ایرانی ها بوده است.
در تغذیه ایرانیان نان ها از اهمیت زیادی در مناطق و قوم های مختلف مورد توجه بوده است.
سه نوع نان در فرهنگ ایرانی ها وجود داشت که عبارتند از: نان هایی که با ادویه طبخ می شدند ، نان هایی که با شیر طبخ می شدند و نان هایی که با روغن حیوانی طبخ می شدند.

موضوع فیلم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا