دوازده ماده غذایی برای برطرف کردن بوی بد دهان
خیلی از افراد برای برطرف کردن بوی دهان از آدامس یا آبنبات نعنایی استفاده می کنند. برخی دیگر بعد از غذا مسواک می زنند. در هر حال بوی دهان می تواند آزاردهنده باشد.
معمولاً باکتری های موجود در دهان باعث ایجاد بوی بد می شوند. چند ماده غذایی مفید وجود دارند که برای مقابله با این مشکل موثر هستند.
آب
دهان خشک لانه باکتری شده و بوی بدی ایجاد می کند. حتماً در طول روز آب زیادی بنوشید.
گیلاس
گیلاس های قرمز و آبدار به دفع بوی بد دهان ناشی از باکتری های دهانی کمک زیادی می کنند.
سیب
مصرف یک عدد سیب در طول روز باعث برطرف شدن بوی بد دهان بعد از خوردن غذا می شود.
چای سبز
چای سبز یک نوشیدنی خوب برای مقابله با بوی بد دهان است. این چای حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مانع از رشد باکتری های ایجاد کننده بوی بد دهان است.
جعفری
ریحان نیز حاوی پولیفنول ها است که عاملی برای مقابله با بوی بد دهان محسوب می شوند. اگر غذاهای حاوی سیر، پیاز و غیره خورده اید و دهانتان بد بو شده است حتماً ریحان بخورید
برای برطرف کردن بوی سیر از دهان جعفری بجویید. این سبزی معطر سرشار از پولیفنول ها است که ترکیبات گوگردی موجود در دهان (بعد از مصرف سیر) را تجزیه می کند.
شیر کامل
بر اساس نتایج پژوهش ها، چربی و آب موجود درشیر پرچرب می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد.
اسفناج
اسفناج نیز حاوی پولیفنول ها است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی باعث از بین رفتن بوی بد دهان می شوند.
کاهو
کاهو یکی از سبزیجاتی است که به دفع بوی «متیل مرکاپتان» که ایجاد کننده بوی بد دهان است کمک زیادی می کند.
نعنا
نعنای سبز خواص خنک کنندگی دارد. این سبزی حاوی میزان بالایی کلروفیل است و این ترکیب نیز به خنک و تازه شدن نفس کمک می کند.
ماست پروبیوتیک
ماست پروبیوتیک حاوی ترکیبات فعالی است که مانع از جمع شدن اسید سولفیدریک عامل بوی بد دهان می شود.
مرکبات
پرتقال، گریپ فروت، لیموترش و به طور کلی مرکبات حاوی میزان بالایی ویتامین C هستند که مانع از رشد و تکثیر زیاد باکتری ها می شود.
ریحان
ریحان نیز حاوی پولیفنول ها است که عاملی برای مقابله با بوی بد دهان محسوب می شوند. اگر غذاهای حاوی سیر، پیاز و غیره خورده اید و دهانتان بد بو شده است حتماً ریحان بخورید.
----------------------------
منبع: تبیان
افزودن دیدگاه جدید