رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کراسان فندق

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کراسان فندق

وسایل مورد نیاز برای کراسان فندق :

کره      125 گرم
 وانیل     یک هشتم قاشق چایخوری
 شکر     55 گرم
شکر قهوه ای       50 گرم
تخم مرغ     یک عدد
خامه     2 قاشق سوپخوری
فندق خردشده     55 گرم
آرد     260 گرم
بکینگ پودر     یک دوم قاشق چایخوری
دارچین     یک دوم قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه     حدودا 80 گرم

روش درست کردن کراسان فندق :

کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده. بعد سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.

سپس از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.

خمیر را ورز داده تا یکدست شود.

بعد داخل یک کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

بعد از خمیر به اندازه 2 قاشق چایخوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کرده و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری بکنید.

 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا