رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

مواد لازم برای خورش مرجو :

ندیگوشت گوسف     400 گرم 
عدس     2 لیوان 
 سیب زمینی    2 عدد 
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری 
آلو بخارا    1 لیوان
پیاز    2 عدد
روغن     به میزان لازم
زعفران     به میزان لازم
آبغوره     به میزان لازم
نمک و فلفل     به میزان لازم
زردچوبه و دارچین     به میزان لازم
 

طرز تهیه خورش مرجو :

ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و مقداری هم بزنید در این مرحله رب را هم اضافه کنید اجازه دهید تا تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و اجازه بدهید تا نیم پز شود.

در این هنگام آلوها و عدس ها را بشویید و خیس کنید سیب زمینی را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را اضافه کنید همراه نمک و ادویه بگذارید بپزد.

آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید و نوش جان کنید.

نکته برای تهیه خورش مرجو:

* در صورت تمایل می توانید از آبلیمو به حای آبغوره استفاده کنید.

* در صورت تمایل می توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا