رفتن به محتوای اصلی

روش درت کردن کباب تابه ای سیخی

تاریخ انتشار:

روش درت کردن کباب تابه ای سیخی

برای طرز تهیه کباب تابه ای سیخی  به روش های متفاوتی می توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش  را دارد.

مواد لازم برای روش درست کردن کباب سیخی تابه ای:

 گوشت قرمز چرخ کرده     400 گرم
 جعفری     به اندازه دلخواه
 پیاز رنده شده     1 عدد
 آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)     3 تا 4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ    1 عدد
 فلفل قرمز و فلفل سیاه    به مقدار لازم 
 نمک و زردچوبه    به مقدار لازم 
 

روش درست کردن کباب تابه ای سیخی:

مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.

نکته برای تهیه کباب تابه ای :

می توانید 1 قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.

مواد لازم برای روش درست کردن جوجه کباب تابه ای :

 سینه مرغ     500 گرم
 پیاز     2 عدد
 زعفران آبکرده    به مقدار لازم
 آبلیمو    به مقدار لازم
 نمک و فلفل    به مقدار لازم
گوجه     به مقدار لازم
 

روش درست کردن جوجه کباب تابه ای:

ابتدا سینه مرغ را به صورت جوجه خرد کنید و سپس پیازها را خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید مقداری آبلیمو، زعفران آبکرده و نمک و فلفل به تکه های مرغ اضافه کنید. اجازه بدهید تا مواد به خورد هم بروند و مرغ ها کاملا مزه دار شوند.

سپس جوجه ها را به سیخ های چوبی بکشید و در روغن داغ قرار دارد سپس در تابه را قرار بدهید تا با بخار خود بپزند و بعد از مغز پخت شدن در تابه را بردارید و آن ها را کمی سرخ کنید و در آخر گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

مواد لازم برای کوبیده مرغ تابه ای :

مرغ بدون استخوان     500 گرم
پیاز    2 عدد
زعفران آبکرده    به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
گوجه    به مقدار لازم
 

روش درست کردن کوبیده مرغ تابه ای:

مرغ را چرخ کنید و پیاز هم رنده کنید و آب آن را بگیرید ادویه ها را اضافه کنید و ورز بدهید و حدود 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند سپس آن ها را به سیخ های کوچک بزنید و داخل روغن داغ قرار بدهید و درب آن را قرار بدهید و تا مغز کباب تابه ای شما بپزد زمانی که پخت اجازه بدهید دو طرف آن سرخ شود. بعد سرخ شدن کباب ها گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. می توانید از فلفل سرخ شده هم استفاده کنید و در آخر با لیموترش تازه میل کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا