روش درست کردن انواع فرنچ تست
روش درست کردن انواع فرنچ تست
فرنچ تست، یکی از غذاهایی است که به روش های متفاوتی طبخ می شود، روش های پخت آن در موقعیت های استفاده آن متفاوت است. مثلا یک نمونه آن را برای صبحانه و یک نمونه را به عنوان فینگرفود استفاده می کنند.
فرنچ تست سوخاری ژامبون و پنیر نوعی فینگر فود خیلی آسان و فوق العاده خوشمزه است.
مواد لازم فرنچ تست سوخاری:
نان تست 4 ورق
ژامبون 2 ورق
پنیر گودا یا چدار 4 ورق
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/4 لیوان
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش درست کردن فرنچ تست سوخاری :
برای تهیه ی فرنچ تست سوخاری، ابتدا نان تست را از وسط به شکل مثلثی نصف کنید. پنیر را هم مثلثی ببرید و یک ورق پنیر روی نان تست قرار بدهید.
ژامبون را نصف کنید و یک ورق روی پنیر قرار دهید. دوباره یک لایه پنیر روی ژامبون قرار بدهید و لایه دیگر نان را روی لقمه قرار دهید.
تخم مرغ را بزنید تا از حالت لختگی دربیاید سپس با شیر و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. لقمه را ابتدا داخل مخلوط شیر بزنید فقط دقت کنید لقمه نباید زیاد داخل شیر بماند.
سپس با پودر سوخاری لقمه را کاور کنید طوری که همه جای لقمه با پودر سوخاری یا پرک سوخاری پوشانده شود.
سپس داخل روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
روش درست کردن فرنچ تست ساده فرانسوی :
فرنچ تست یا تست فرانسوی را می توانید در وعده های صبحانه به همراه عسل و یا انواع مربا سرو کنید. به علاوه، سرو تست فرانسوی تنها در عرض چند دقیقه انجام می شود. پخت این تست مثل پنکیک داخل تابه انجام می گیرد. شما می توانید انواع تست فرانسوی از جمله فرنچ تست گردویی، تست کرم بروله و… تهیه و سرو کنید.
مواد لازم برای فرنچ تست ساده فرانسوی :
شکر (پودر قند) 1/8 تا 1/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نان تست 6 اسلایس
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
نان تست یا باگت 6 ورقه
عسل برای سرو
ارزش غذایی :
کالری 165.6
چربی 3.4 گرم
کلسترول 35.4 میلی گرم
کربوهیدرات 25.9 گرم
روش درست کردن فرنچ تست ساده فرانسوی :
برای تهیه ی فرنچ تست ساده، ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید. آن ها را خوب هم بزنید. برای این کار همزن دستی نیز کفایت می کند. سپس شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط، کرم رنگ شود.
شکر، وانیل و دارچین را به مخلوط اضافه کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید. تا حدی که مخلوط یکدست و یکنواختی به دست آید و شکر یا دارچین در هیچ قسمتی حل نشده نمانده باشد.
مخلوط به دست آمده را در ظرفی بزرگ اما کم عمق بریزید. نان تست ها را تک تک داخل مخلوط بگذارید. عمق مخلوط نباید به قدری باشد که نان تست ها در آن غرق شوند. تنها باید یک طرف تست ها در تماس با مخلوط باشند. همچنین تست ها نباید به مدت طولانی در ظرف مخلوط بمانند. چون این کار باعث وا رفتن و شل شدن تست ها می شود. کافیست هر طرف تست ها به مدت 30 ثانیه در ظرف مخلوط باشند.
تست های آغشته به مخلوط شکر و تخم مرغ و… را در ظرفی قرار دهید. اجازه دهید برای چند دقیقه استراحت کنند. یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر حرارت خیلی کم باشد، فرنچ تست شما بیش از حد شل می شود. اجازه دهید تابه خوب داغ شود. وقتی تابه خوب داغ شد، تست ها را به تابه منتقل کنید.
دو طرف تست ها به مدت دو الی سه دقیقه بپزند و طلایی شوند. فرنچ تست شما آماده است. می توانید آن را برش زده، همراه مقداری پودر قند و میوه های مختلف سرو کنید. غالباً تست فرانسوی را با عسل و یا تخم مرغ و سوسیس نیز سرو می کنند. برخی این تست ها را داغ و برخی دیگر آن ها را سرد ترجیح می دهند. بسته به سلیقه خودتان، می توانید وعده های بسیار متنوعی با این تست ها تجربه کنید.
نگهداری تست فرانسوی :
اگر فرنچ تست اضافه آمد می توانید آن ها را برای استفاده های بعدی فریز کنید. برای این کار ابتدا صبر کنید تا کاملا خنک شوند. بعد روی یک سینی کاغذ روغنی قرار بدهید و تست ها را روی آن بچینید. سینی را نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا تست ها کاملا سرد شوند. سپس آنها را در یک کیسه زیپ دار قرار بدهید و بین تست ها کاغذ روغنی بگذارید. برای گرم کردن، می توانید فرنچ تست را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید. اما اگر می خواهید ترد شود بهتر است از توستر استفاده کنید.
نکاتی برای تهیه فرنچ تست:
• در تهیه ی این تست ها، می توانید از هر نوع شکری استفاده کنید. برای یکدست تر شدن مخلوط، پودر قند استفاده کنید. اگر از شکر قهوه ای استفاده می کنید، باید مقدار بیشتری شکر داخل مخلوط بریزید. چون شیرینی شکر قهوه ای از شکر سفید کم تر است.
• تعداد زیادی نان تست را همزمان داخل تابه قرار ندهید. زیرا این کار در روند پخت آن ها اخلال ایجاد می کند.
افزودن دیدگاه جدید