رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن سالاد سزار

تاریخ انتشار:

روش درست کردن سالاد سزار

سالاد سزار، یکی از انواع سالاد های معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است. این سالاد جدید و شیک را با سس ورسترشایر سرو می کنند.

 

مواد لازم برای تهیه سالا سزار:

نان تست یا نان فرانسوی     3 عدد
 کاهو     1 عدد
 فیله ی مرغ     1 عدد
سیر     1 حبه 
 روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

مواد لازم برای سس ورسترشایر :

سس مایونز     3 قاشق غذاخوری 
 سس خردل    1 قاشق غذاخوری 
 سرکه بالزامیک     1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو     1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل     به مقدار لازم
 سیر     1-2 حبه
 روغن زیتون با بو     6 قاشق غذاخوری
 پنیر پارمزان رنده شده    3 قاشق غذاخوری 
 

طرز تهیه سالاد سزار :

فیله ی مرغ را نصف کنید تا نازک شود و با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید بعد از گذشت یکی دو ساعت آن را داخل فر قرار بدهید تا گریل شود. دقت کنید فیله ها پخته شوند اما خیلی خشک نشوند. می توانید فیله ی مرغ را با کمی روغن داخل تابه بپزید و کمی سرخ کنید.
در همین حین کاهو ها را برگ کنید و با آب بشویید و بگذارید آب آن ها کشیده شود. 
سپس سس سالاد سزار را آماده کنید، سس سالاد سزار سس ورسترشایر است. این سس تخم مرغ خام دارد که با سلیقه ی ما ایرانی ها مناسب نیست.
بنابراین سس را به این صورت تهیه کنید که سس مایونز و سس خردل  را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس و سیر رنده شده و نمک و فلفل و آبلیمو و سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
در پایان پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله سس را بپشید اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید و اگر ترشی آن کم بود مقداری سرکه به آن اضافه کنید و در آن را بگذارید و داخل یخچال قرار بدهید.
سپس به سراغ نان کروتان بروید.
برای تهیه ی سالاد سزار به نان کروتان نیاز داریم. نان کروتان به نانی گفته می شود که چندین مرتبه پخته شوند و ترد و برشته شوند. 
بهتر است نانی که برای تهیه کروتان می خواهید استفاده می کنید تازه نباشد، اگر نان از قبل مانده ندارید، نان تازه را قبل از تهیه سالاد داخل یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود و پس از آن استفاده کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع سالاد)
 
برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین 150 تا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
روغن زیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر له شده داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید و روی نان های تست یا نان فرانسوی بمالید. سپس نان ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
نان های خردشده را کف سینی فر قرار بدهید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا برشته شوند. سپس آن را بیرون بیاورید و باز نان ها را زیر و رو کنید و باز داخل فر قرار بدهید. تا همه ی اطراف آن برشته شوند.
در حین گریل شدن نان ها کاهوها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید.
 
کاهوها را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن نان های گریل شده بریزید و بعد مرغ ها را به صورت نواری برش بزنید و روی آن بچینید  و در آخر سس مخصوص را روی آن بریزید و میل کنید.
 
* برای تهیه ی این سالاد می توانید از گوجه هم استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا