رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن قیمه نثار

تاریخ انتشار:

روش درست کردن قیمه نثار

قیمه نثار یک غذای بسیار شیک و خوشمزه است که نام قیمه دارد ولی قیمه نیست، اصل این غذا برای استان قزوین است. این غذا شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد. در ادامه دستور پخت قیمه نثار را آورده ایم.

مواد لازم برای روش درست کردن قیمه نثار:

 گوشت قلیه ای    400 گرم 
برنج      4 پیمانه
 پیاز خردشده    2 عدد
 رب گوجه     1 الی 2 قاشق غذاخوری
 خلال پوست پرتقال یا خلال پوست نارنج     به میزان دلخواه
 زرشک     به میزان دلخواه
 خلال بادام    به میزان دلخواه 
 خلال پسته     به میزان دلخواه
هل    1 قاشق چایخوری
چوب دارچین    یک تکه
زعفران دم کرده    4 قاشق غذاخوری
گلاب    3 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش    آب یک عدد لیموترش
 

روش درست کردن خورشت قیمه نثار :

برای طرز تهیه ی قیمه نثار، ابتدا روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید سپس پیاز را تفت بدهید کمی که سبک شد و رنگ عوض کرد.

گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس رب را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدهید دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. بعد از پختن گوشت ها هل، گلاب، دارچین، نمک، آبلیمو، 3 قاشق زعفران، را اضافه کنید بگذارید تا جا بیفتد.

برای مواد رویی آن پوست نارنجی پرتقال را 5 بار با آب کاملا سرد بگذارید بجوشد همین که جوش آمد آب آن را خالی کنید و باز اینکار را تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی پوست گرفته شود (فقط از قسمت نارنجی پرتقال استفاده کنید) بارآخر کمی شکر به آب آن اضافه کنید که شیرین شود.

داخل یک ماهیتابه خلال پرتقال، خلال بادام، خلال پسته، زرشک را جدا جدا بگذارید روی حرارت و به مدت کم با روغن تفت بدهید. برای تفت دادن زرشک و پوست پرتقال، کمی شکر به آن اضافه کنید می توانید همه را هم با هم تفت بدهید (که مخلوط شوند) ولی برای دیزاین غذا جدا جدا تفت بدهید و تزیین کنید قشنگ تر است. بهتر است خلال پسته تفت نخورد چون رنگ آن عوض می شود اما اگر تفت دادید خیلی کم باشد که ازخامی دربیاید و رنگ آن عوض نشود.

بعد از پخت خورشت قیمه نثار، گوشت آن نباید آب داشته باشد و آب آن کشیده شود.

برنج را که از قبل خیس کردید به صورت کته یا پلو درست کنید. و در پایان از مواد تفت داده شده و گوشت روی آن را تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای روش درست کردن قيمه نثار :

• برای تهیه ی قیمه نثار می توانید از خلال پوست پرتقال یا خلال پوست نارنج استفاده کنید.

• روش های زیاد و زیبایی برای تزیین غذای قیمه نثار استفاده می شود که این کاملا سلیقه ای است.

• برای تهیه ی قیمه نثار گوشت گوساله یا گوسفندی فرقی ندارد.

• خلال پوست پرتقال یا پوست نارنج از الزامات خورش قیمه نثار است.

• اگر دوست دارید خلال بادام ها نرم شوند آن ها را داخل گلاب خیس کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا