رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کتلت دیزی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کتلت دیزی

مواد تشکیل دهنده این کتلت، همان موادی هستند که در دیزی از آن ها استفاده می شود. به هنگام طبخ دیزی، مقدار بیشتری از این مواد را در آن می ریزند و بعد با آن ها، کتلت درست می کنند. پس از پخت، نخود، گوشت گوسفندی و سیب زمینی در دیزی و به هنگام آماده سازی مواد، به آن ها، پیاز، جعفری خشک، تخم مرغ و نمک، اضافه می گردد. مواد مخلوط شده را قسمت بندی کرده و در روغن سرخ می کنند.

مواد لازم برای کتلت دیزی :

 گوشت كوبیده    5 قاشق سوپخوری سرپر 
 تخم مرغ    2 عدد 
 زعفران     1 قاشق سوپخوری
 پودر سیر    نصف قاشق سوپخوری 
 پودر موسیر    1 قاشق مرباخوری 
 نمک و فلفل    به میزان لازم 
 كره    به میزان لازم 
 آرد سوخاری    به میزان لازم 
گرد لیمو    نصف قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه کتلت دیزی :

گوشت كوبیده را داخل ظرف بزرگتری بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه كنید و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان كم بود و مایه منسجم نشد می توانید از تخم مرغ بیشتری استفاده كنید. مقداری زعفران آب كرده را به همراه گرد لیمو، پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه كنید و با گوشتكوب یا میكسر كاملا آن را مخلوط کنید تا یكنواخت شوند.

درون تابه ای كمی كره یا روغن بریزید، پس از داغ شدن كره 1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه بریزید. وقتی تابه پر شد در تابه را بگذارید تا یک طرف كتلت طلایی شود و کتلت مغز پخت شود. بعد آن را برگردانید و بدون در طرف دوم کتلت را سرخ كنید البته توجه داشته باشید كه مواد كتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند كه تخم مرغ های وسط کتلت بپزند.

نکاتی برای تهیه کتلت دیزی یا گوشت کوبیده :

• مقدار تخم مرغی که اضافه می کند باید به اندازه ای باشد كه مایه نه زیاد شل و نه زیاد سفت همین که با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی است.

• این كتلت خوشمزه را هم با ماست چكیده و ماست و هم می توانید با سس قرمز سرو كنید.

• بهتر است در تهیه آبگوشت از مقدار بیشتری نخود استفاده كنید تا بتوانید كتلت خوشمزه تری داشته باشید.

• اگر مایه شما شل شد به آن مقداری آرد نخودچی و یا مقدار بیشتری گوشت كوبیده اضافه كنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو گوشت کوبیده :

گوشت کوبیده    2 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
نمک، فلفل و زرچوبه    به مقدار لازم
 

طرز تهیه کوکو گوشت کوبیده :

این روش کتلت گوشت کوبیده از راحت ترین نوع کتلت می باشد زیرا گوشت کوبیده از قبل آماده شده است. گوشت کوبیده باید کاملا کوبیده شده باشد. 

ابتدا آبگوشت را بپزید و میزان مواد آن را بیشتر بگیرید. بعد از پخت گوشت کوبیده ی آن را کاملا بکوبید و مقدار اضافه ی آن را کنار بگذارید تا وعده ی بعدی آن را کتلت کنید.

سپس در ازای هر پیمانه گوشت کوبیده 1 عدد تخم مرغ بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید زیرا بعضی از گوشت کوبیده ها سفت است و بعضی از آن ها شل تر. بعد از آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

باید انسجام کتلت تا حدی باشد که بتوانید آن را با قاشق بردارید. سپس مقداری روغن داخل تابه ای بریزد و اجازه بدهید داغ شود با قاشق از مایه بردارید و داخل روغن داغ سرخ کنید. در تابه را ببندید تا کتلت ها خودشان را بگیرند و اجازه بدهید کتلت ها مغز پخت شوند. اما برای سرخ کردن طرف دوم در تابه را باز بگذارید.

* اگر مایه کتلت شل بود می توانید مقداری آرد سوخاری به آن اضافه کنید و یا به صورت 1 تکه داخل تابه سرخ کنید. 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا