رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی

وسایل مورد نیاز  جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:

 تخم‌مرغ     سه عدد
 شكر     يك پيمانه
آرد     دو پيمانه
 شير     1/4 پيمانه
نمك و هل و وانیل     از هر کدام 1/8 قاشق چايخوري
دارچين    نصف قاشق چايخوري
بيكينگ پودر    يك و نيم قاشق چايخوري
كره    100 گرم
كدو حلوايي پخته    200 گرم(نصف پيمانه)
کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی

روش درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی :

تخم‌مرغ‌ها را خوب زده تا كرم رنگ و حجيم شوند سپس وانيل و شكر را به آن افزوده و مي‌زنيم. كره ذوب شده، شير و پوره كدو حلوايي را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن مي‌زنيم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچين و بيكينگ‌پودر) را با هم مخلوط كرده و الك مي‌كنيم و به تدريج به مواد بالا افزوده و هم مي‌زنيم. در قالب‌هاي مافين كپسول قرار داده و تا  قالب را از مايه كيك پر مي‌كنيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم.

نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
براي پوره كردن كدو حلوايي، آن را پوست كنده و خرد مي‌كنيم و با كمي آب مي‌پزيم تا نرم شود سپس از صافي رد كرده و در مخلوط‌كن پوره مي‌كنيم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا