روش درست کردن باقلواى پاكستانى
روش درست کردن باقلواى پاكستانى
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
وسایل مود نیاز برای درست کردن باقلواى پاكستانى :
ورمیشل پاکستانی 200 گرم
روغن مایع 50 گرم
شیر عسلی 200 گرم
خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری
گلاب 50 میلی لیتر
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم
روش درست کردن باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...
افزودن دیدگاه جدید