رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن باقلواى پاكستانى

تاریخ انتشار:

روش درست کردن باقلواى پاكستانى

آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

وسایل مود نیاز برای درست کردن باقلواى پاكستانى :

 
 ورمیشل پاکستانی      200 گرم
 روغن مایع      50 گرم
 شیر عسلی     200 گرم
 خردهاى نگينى پسته و گردو     روی هم 200 گرم
 پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده )     از هر كدام 1 قاشق چای خوری
 گلاب     50 میلی لیتر
زعفران دم کرده     2 قاشق غذا خوری
کره     30 گرم

روش درست کردن باقلواى پاكستانى :

ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا