رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن یک دسر خانگی با خرما

تاریخ انتشار:

روش درست کردن یک دسر خانگی با خرما

وسایل مورد نیاز:

بسکوئیت نرم شده     ۲ و ۳/ ۱ لیوان
 شیر عسل      ۴/ ۳ لیوان
 خرما بدون هسته      ۱ و ۲/ ۱ لیوان
 مغز گردو نرم شده      ۲/ ۱ لیوان
کره     ۲۰۰ گرم
 شکلات مایع     مقداری برای تزئین

روش درست کردن:

1- خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا