رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی توت

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی توت

وسایل مورد نیاز :

بادام     ۲ لیوان
پودر قند      ۲ لیوان
 گلاب     ۸ الی ۱۰ قاشق
 شکر      به میزان لازم
 خلال پسته     به میزان لازم
 تخم خرفه      به میزان لازم

روش درست کردن:

بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا