رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

وسایل مورد نیاز :

تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده     ۳عدد
 پنیر خامه ای      سه چهارم پیمانه
 کره نرم     ۵۶ گرم
شکر     ۲ قاشق غذاخوری
نمک     یک چهارم قاشق چای خوری
آرد     نصف پیمانه
پوست لیموی تازه     یک قاشق غذاخوری
کره     ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند     در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده     یک قاشق غذاخوری

* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

روش درست کردن :

سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا