روش درست کردن دسر نارگیل
روش درست کردن دسر نارگیل
دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.
وسایل مورد نیاز برای دسر نارگیل :
خامه فرم گرفته 2 لیوان
پنیر خامهای 250 گرم
پودر نارگیل یک پیمانه
پودر ژلاتین دوسوم لیوان
زرده تخم مرغ 5 عدد
شیر نارگیل یک لیوان
شکر یک لیوان
روش درست کردن دسر نارگیل :
زردههای تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.
بعد شیره نارگیل را به شکر و زردهها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن، مرتب به هم بزنید تا کاملا زردهها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد. در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامهای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.
افزودن دیدگاه جدید