رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر نارگیل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر نارگیل

دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.

وسایل مورد نیاز برای دسر نارگیل :

خامه فرم گرفته     2 لیوان
 پنیر خامه‌ای      250 گرم
پودر نارگیل      یک پیمانه
 پودر ژلاتین      دوسوم لیوان
زرده تخم مرغ     5 عدد
شیر نارگیل     یک لیوان
شکر     یک لیوان

روش درست کردن دسر نارگیل :

زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.
بعد شیره نارگیل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن، مرتب به هم بزنید تا کاملا زرده‌ها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد.‌ در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. ‌
پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامه‌ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا