رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

وسایل مورد نیاز برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

شکلات سفید      50 گرم
 کنسرو شیرعسلی      100 گرم
 پودر قند     50 گرم
 پودر پسته     130 گرم
پودر هل     1/4 قاشق چایخوری
شکلات تلخ     150 گرم

روش درست کردن شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات :

شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود 20 دقیقه در فریزر یا 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا