رفتن به محتوای اصلی

آموزش مرحله ای تزیین کیک با خمیر فوندانت

تاریخ انتشار:

آموزش مرحله ای تزیین کیک با خمیر فوندانت

مطمئن باشید شما هم می توانید از معروف ترین قنادها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید. در این مطلب قدم به قدم پخت کیک های رسمی که با خمیر فوندانت روکش و تزیین می شوند را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

تهیه بسیاری از کیک های عجیب و غریبی که عکس آنها را در بروشورهای تبلیغاتی و یا پشت ویترین مغازه‌ها می بینیم، آن قدرها که ما فکر می کنیم و درست کردن آنها به تخصص خاصی که فقط تنها عده ای از پس آن بر می آیند، نیاز ندارد. کافی است علاقه و اشتیاق کافی برای یادگیری داشته باشید و تمرین کنید. فقط همین.

مواد مورد نیاز برای کیک اسفنجی :

تخم مرغ      6 عدد
وانیل     1/4 قاشق چایخوری
شکر     230 گرم
آب گرم     6 قاشق سوپخوری
روغن مایع     2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر     2 قاشق سوپخوری
آرد     250 گرم
خمیر فوندانت     به میزان لازم
خامه فرم گرفته     2 پیمانه
آبمیوه دلخواه     1 پیمانه

روش درست کردن کیک ساده :

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن كنيد. سفيده و زرده  تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد. سفيده ها را در یک ظرف مناسب با نيمی از شكر مخلوط کرده، هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگيرد. زرده ها را با باقيمانده شكر و وانيل در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا كرم رنگ و كش دار شود. آب گرم را هم بتدريج به آن اضافه کنید.

حالا مخلوط زرده و مخلوط سفيده را در یک ظرف با هم مخلوط كنيد و آنها را به حالت دورانی هم بزنيد تا پف سفيده ها نخوابد. آرد و بیکینگ پودر را كه از قبل با هم الک کرده  بودید به مخلوط تخم مرغ ها اضافه كنيد. در آخر روغن مايع را هم بيفزاييد.

اکنون مواد را در قالب 30 سانتی كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده و ديواره های آن را با روغن چرب كرده ايد بريزيد، سپس آن را در فر به مدت 1 ساعت قرار دهيد تا کیک پخته شود.

بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا كيک درون قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا كنيد. كيک را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به 2 يا 3 لايه تقسيم شود. روی هر لايه را با مقداری آبميوه مورد نظرتان مرطوب كنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و ديواره هاي كيک را بپوشانيد.

حالا خمير فوندانت را روی سطحی كه به پودر قند آغشته کردید، به كمک وردنه باز كنيد.

خمير فوندانت را روی سطحی كه به پودر قند آغشته کردید، به كمک وردنه باز كنيد

خمير باز شده را بلند كرده و روی كيک بيندازيد. اضافه های خمير را از دور كيک ببريد و سطح خمیر روی کیک را صاف كنيد.

تزیین کیک با فوندانت,آموزش تزیین کیک با خمیر فوندانت

خمير باز شده را روی كيک بيندازيد، اضافه های خمير را از دور كيک ببريد و سطح خمیر را صاف كنيد

باقيمانده خمير را جمع كرده، آن را با وردنه باز كنید و سپس آن را روی قالب سيليكونی پهن كنيد و خوب روی قالب صاف كنيد تا فرم قالب را به خود بگيرد.

باقيمانده خمير را جمع كرده، آن را روی قالب سیلیکونی با وردنه باز كنید

خمير را روی قالب سيليكونی پهن كنيد و خوب روی قالب صاف كنيد تا فرم قالب را به خود بگيرد

اضافه های خمير را بریده و از آنها برای تزیین حاشيه دور كيک استفاده كنيد.

اضافه های خمير را بریده و از آنها برای تزیین حاشيه كیک، با آب يا خامه دور كيک بچسبانيد

اين نوار حاشيه را با آب يا خامه دور كيک بچسبانيد. حتما با يک قلم مو پودر قندهای اضافی را از سطح خمير پاک كنيد. کیک شما آماده است.

وسایل مورد نیاز برای خمير فوندانت :

پودر قند     450 گرم
پودر ژلاتين      3 قاشق چایخوری
 آب     3 قاشق سوپخوری
 گلوكز مايع     2 قاشق چایخوری
* روغن جامد (گیلیسیرین)     1 قاشق سوپخوری (2 قاشق چایخوری)
اسانس     1/4 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی     به ميزان لازم

* 1 قاشق سوپخوری روغن جامد یا 2 قاشق چایخوری گلیسیرین

روش درست کردن خمير فوندانت :

اول در یک ظرف مناسب پودر ژلاتين را با آب مخلوط كنيد و آن را به روش حرارت غيرمستقيم (بخار كتري) ذوب كنيد. پودر قند الک شده را در یک كاسه مناسب بريزيد و مركز آن را گود كنيد، سپس ژلاتين ذوب شده، گلوكز و گليسيرين را در مركز آن بریزید و مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند.

خمير را خوب ورز دهيد. اگر خمیر شما کمی حالت چسبندگی داشت، با مقداری آرد آن را از حالت چسبندگی خارج کنید. حالا رنگ و اسانس را در اين مرحله به خمیر اضافه کرده و خوب با خمیر مخلوط کنید.

خمير آماده شده را در یک كيسه فريزر قرار دهید تا خشک نشود. اگر خمير شما سفت شد، 10 ثانيه آن را در مایكروفر بگذاريد تا كمی نرم شود.

موقع استفاده از خمير، آن را با وردنه به اندازه سطح و ديواره های كيک تان باز كنيد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا