روش درست کردن توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان
روش درست کردن توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان
خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید.
وسایل مورد نیاز برای توپک های خرمایی :
* خرما 250 گرم
گردوی خرد شده ریز 100 گرم
پسته خرد شده ریز 100 گرم
بادام خرد شده ریز 100 گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین مقداری
* خرما : ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )
روش درست کردن توپک خرمایی :
خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را ورز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.
پسته، بادام و گردو خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست بکنید.
این گلوله ها را درون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.
نکته : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید.
افزودن دیدگاه جدید