رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان

خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید.

وسایل مورد نیاز برای توپک های خرمایی :

* خرما     250 گرم
 گردوی خرد شده ریز     100 گرم
پسته خرد شده ریز     100 گرم
 بادام خرد شده ریز     100 گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین     مقداری
* خرما : ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )

روش درست کردن توپک خرمایی :

خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را ورز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.

پسته، بادام و گردو  خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست بکنید.
این گلوله ها را درون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.

نکته : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا