رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک ملکه صبا

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک ملکه صبا

وسایل مورد نیاز برای کیک ملکه صبا 8-10 نفر :

بادام پوست کنده و اندکی برشته کرده      90 گرم
 شکر دانه ریز     115 گرم
 آرد     40 گرم
 کره نرم شده     115 گرم
شکلات تلخ یا شیری آب کرده     150 گرم
تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا)     3 عدد

وسایل مورد نیاز برای تهیه کرم گاناش:

خامه صبحانه     175 میلی لیتر
 شکلات تلخ یا شیری خرد کرده     225 گرم
کره      25 گرم
 بادام برشته و خرد کرده     برای تزئین کیک

روش درست کردن کیک صبا :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید. آن گاه کف و دیواره ‌قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

بعد بادام و 2 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه دستگاه غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کرده تا بادام کاملا خرد شود.

حالا این مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را به آن بیفزائید. اکنون کره و نیمی از باقیمانده شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد کم کم شکلات را به آن بیفزائید.

آن گاه زرده تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. سپس سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و باقیمانده شکر را کم کم به آن اضافه کنید.

حالا اندکی سفیده همزده را به مایه شکلاتی اضافه کرده و بعد به طور یک در میان، مخلوط آرد و سفیده تخم مرغ را درون مایه شکلاتی بریزید و مخلوط کنید.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پختن کیک، سیخ چوبی را در اطراف کیک فرو کنید و مطمئن شوید که چیزی از مایه کیک به آن نچسبد ولی وسط کیک اندکی نرم‌تر باشد.

اکنون کیک را همانطور که در قالب است، روی پنجره سیمی گذاشته تا کاملا خنک گردد و بعد کرم گاناش را روی آن ریخته و اطراف کیک را با بادام برشته بیارائید.

روش درست کردن کرم گاناش:

خامه را گرم کرده و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن گاه کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا