رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن ترافل نارگیل

تاریخ انتشار:

روش درست کردن ترافل نارگیل

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

میزان سرو: حدود 25 عدد

وسایل مورد نیاز برای  ترافل نارگیل :

پودر نارگیل      200 گرم
 پودر شکر      70 گرم
 خامه     100 میلی لیتر
 کره      70 گرم
شکلات شیری     100 گرم
شکلات تلخ     100 گرم

روش درست کردن ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط بکنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار داده و هم رده تا کره ذوب شود.

مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار بدهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب بکنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

صبر کنید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و بعد سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا